To je to što me zanima!

"HRT je pogriješio pa tako nisam postao milijunaš"

Na pitanju za 8000 kuna u kvizu "Milijunaš", natjecatelj Siniša Engler točno je odgvorio. No Sinišin je odgovor tada registriran kao pogrešan
Vidi originalni članak

Siniša Engler tuži HRT jer su ga nepravedno izbacili iz kviza "Tko želi biti milijunaš" na pitanju za 8000 kuna. Pitanje je bilo "Koja je prva Ruskinja zasjela na prvo mjesto WTA liste u tenisu?". Iskoristio je jocker pola-pola, a između Ane Kurnjikove i Marije Šarapove odlučio se za Kurnjikovu. Siniša i Tarik Filipović šokirali su se vidjevši da je odgovor netočan.
- Čim sam došao doma provjerio sam taj podatak. Uvjerio sam se da je moj odgovor bio točan - priča Siniša. Nakon toga odlučio je tužiti HRT jer mu je "uskratio put do milijuna", piše Slobodna Dalmacija. Tvrdi da su ga zvali s televizije i nagovarali da odustane od tužbe. Sudski spor s HRT-om traje četiri godine.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_31620 21.02.2009.

    pa nije prvi put da HRT griješi...

  • poglavica 21.02.2009.

    To sam i napisala,ne?!? Za mene je to točan odgovor,al na žalost, HRT si je u ovom pitanju ostavio mjesta za manipulaciju - da je čovjek odgovorio Šarapova opet bi bilo krivo,ne?

  • Brat od rođe1 20.02.2009.

    poglavico pitanje je ko ja je PRVA zasjrla znači kurnjikova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare