To je to što me zanima!

HRT ovršio ženu iz Koprivnice koja je nestala prije 9 godina

Ana Palaš nestala je krajem 2012. godine. Ipak, na Općinskom sudu u Koprivnici ovih dana stigla je ovrha na njeno ime koju je pokrenuo HRT zbog neplaćanja pretplate
Vidi originalni članak

Općinski sud u Koprivnici zaprimio je nekoliko desetaka ovrha koje je protiv građana pokrenula Hrvatska radiotelevizija zbog neplaćanja televizijske pretplate. 

Jedno od imena, javlja Podravski list, je i Marija Palaš, žena koja je nestala u prosincu 2012. godine, prije skoro devet godina. Ona se udaljila iz svog stana na Lenišću u Koprivnici i još uvijek se za njom traga, odnosno vodi se kao nestala osoba. 

ŠALABAHTER DEMOKRACIJA HDZ ništa ne prepušta slučaju: Zastupnici dobili naputak koga moraju 'tajno' izabrati u HRT

Palaš je, prema Općinskom sudu, dužna 806,25 kuna. Dug za neplaćenu pretplatu iznosi 480 kuna, a ostatak ide na razne troškove ovršnog postupka, javnog bilježnika i Financijske agencije. 

Javni bilježnik Ronald Pavlović, čiji je ured ovlašten za pokretanje ovršnog postupka protiv neplatiša na Općinskom sudu u Koprivnici rekao je za Podravski kako njegov ured nije imao saznanja da je riječ o nestaloj osobi. 

- Provjerom u evidenciju MUP-a ona se još uvijek vodi da tamo stanuje - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • xpsp1a 30.03.2021.

    Uopće ne razumijem ljude koji plaćaju pretplatu....Zašto to ne odjavite?

  • cupi cupi 30.03.2021.

    Kada će veledrogerije ovršiti državu zbog duga to se ne može jeli, lopovska banda svugdje gdje god se okreneš, teško im provjeriti da li osoba živi ili ne živi na navedenoj adresi, kodirajte to sranje od televizije tko želi neka plati i neka gleda Aucu i njegove goste nedjeljom u 2 i neka mu da plaću od 15-tnajstsak tisuća kuna za to njegovo sranje od emisije 

  • Obren257 10.03.2021.

    Za ovakve ovrhe mozemo zahvaliti velikom humanitarcu (kako rece bivsa predsjednica) Hanzekovicu i njegovom segrtu Orsatu Miljenicu bivsem ministru.Napravili su ovrsni zakon,koji nema ni Cosa nostra,a niti su ga imali feudalci.Njih sad sa svojim haracima izvrsno slijedi ministar bez zakonitog oca.Humaniterac Hanzekovic je umrezio svoje odvjetnike u lopovski sustav,koji ne dozvoljava apsolutnu zastaru duga ni nakon vise desetljeca.Kod teleoperatora ima dugova i nakon 15 godina.Humanitarac je kremiran tajno i bez mogucnosti puka za komentar.U isto vrijeme je njegov segrt Orsat izgubio poziciju ministra.Drugi dan je izasao pred javnost i placnim glasom najavio,da ce morati ici van Hrvatske zaraditi,da prehrani djecu.Ovi sadasnji kazu,da su SDP-ovci krivi za tu ovrsnu sramotu,a ja ih pitam,sto su ucinili za izmjenu lopovskog zakona.Dapace prave nas budalama kad "mijenjaju" ovrsni zakon,jer izmjene su samo kozmeticke te ne mijenjaju nista sto bi zakon ucinilo pravicnim.Uskoro su izbori,pokazimo im,da smo posteniji od njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare