To je to što me zanima!

Hrvat boravio u kući redatelja filma "Gospodar prstenova"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zahvaljujući zajedničkim prijateljima na stranici za razmjenu domova za godišnji, Tomislav i Marija boravili su u kući redatelja koji je radio na filmu 'Lord of the Rings'
Vidi originalni članak

Tomislav Perko i Marija Kobić doživjeli su posebno iskustvo života na Novom Zelandu i to ni više ni manje nego u kući jednog od redatelja trilogije Gospodar prstenova. Tomislav je, prepun pozitivnih dojmova, odlučio podijeliti s nama sve što je vidio, čuo, naučio i doživio na rajskom Novom Zelandu.

Kako je došao do kuće jednog od redatelja Gospodara prstenova

"Do njega sam došao preko zajedničkih prijatelja sa stranice za zamjenu domova HomeExchange.com, i nakon ugodne večere i prepričavanja životnih priča s jedne i druge strane - cura i ja smo dobili njihovu kuću na korištenje na čitavih mjesec dana dok su oni išli putovati Amerikom. Uz sve to, nisu ni inzistirali da zamjena bude recipročna - nisu namjeravali ići u Hrvatsku, ali nisu imali problema da nam omoguće besplatan smještaj dok im kuća zjapi prazna - trebao je netko skupljati i poštu."

Kuća je napredovala zajedno s redateljevom karijerom

"Kuća je čak i za otmjeni Queenstown bila predivna, susjedi su je zvali "Beverly Hills". Prilikom prvog posjeta vidjeli smo i zašto - ogromna kuća na tri etaže, bazen, jacuzzi, gostinjska kućica, travnjak ispred kuće i pogled na jezero Wakatipu. Stol za stolni tenis, soba za gledanje filmova, mali privatni mol s brodićem za krstarenjem jezerom, i patkice koje su svaku večer dolazile na svoju dozu kruha."

"Zanimljivo je bilo to što je ta kuća jednom davno bila mala trošna kućica, ali kako je redateljeva karijera rasla, tako je rasla i kuća i njen popratni sadržaj. Lokacija je bila idealna, nalazila se na poluotoku Kelvin Heights koji tijekom cijele godine dobiva najveću dozu sunca, dok je druga strana jezera tokom zime konstantno u sjeni."

Dokumentirali su obilje zanimljivosti

POGLEDAJTE VIDEO: Razlike između Hrvatske i Novog Zelanda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO: Čuda prirode na Novom Zelandu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 44

  • veliki_pametnjaković 10.07.2015.

    hahaha....još jedna pobjeda za rvatsku... naprid rvati

  • majadl 09.07.2015.

    Lucky bastard.... ne, zbilja, taj Novi Zeland je prekrasna zemlja.... u svom jadnom životiću, volila bi posjetiti Hobbiton ^_^

  • crnalala 09.07.2015.

    jako bitno.da se us××××

Komentiraj...
Vidi sve komentare