To je to što me zanima!

Hrvat tri dana napadao žene u Austriji: Cipelario i trudnicu

TEŠKO PODNOSI PREKIDE: Psihijatar Adelheid Kastner je zatražio da se 26-godišnjaka hospitalizira jer je u trenutku napada nije bio uračunljiv zbog mentalnog poremećaja
Vidi originalni članak

U Austriji je počelo suđenje Hrvatu (26) koji je u prosincu prošle godine u Innsbrucku tri dana za redom napadao i pljačkao žene u podzemnoj garaži. 

Psihijatar Adelheid Kastner je zatražio da se 26-godišnjaka hospitalizira jer je u trenutku napada nije bio uračunljiv zbog mentalnog poremećaja, javlja Tirol.orf.

Psihijatar: On ima problema s odvajanjem

Kastner je kazao kako je Hrvat znao što radi, ali ne može ga se za to kriviti zbog teškog mentalnog poremećaja. Hrvat se teško nosio s prekidom od životne partnerice jer ima problema s odvajanjem, objasnio je psihijatar. S obzirom na to da će se s time sresti i u budućnosti potrebna mu je pomoć. 

Jedan od razloga za prekid bio je i novac pa je Hrvat odlučio pljačkati kako bi ga došao do novca i pokušao vratiti djevojku.

Trudnicu cipelario, jedva uspjela pobjeći

Žene je napadao jer je u njima vidio slabije žrtve. Napadao ih je dok su izlazile iz auta, tukao ih i opljačkao. Jedna od žrtava bila je trudna u vrijeme napada i opisala je kako ju je 26-godišnjak bacio na pod i počeo cipelariti, a ona je samo pokušavala zaštititi trbuh. Na kraju je uspjela ustati i pobjeći. 

Terete ga za pljačku, pokušaj ubojstva...

Njemačko tužiteljstvo Hrvata tereti za pljačku, pokušaj ubojstva, teško ozljeđivanje, otmicu...

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Hanss_1 19.10.2017.

    Idiot

  • nori 🖖 19.10.2017.

    Jovo ili Suljo,državljanin Hrvatske

  • StapickoKasika 18.10.2017.

    Utjecaj cajki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare