To je to što me zanima!

Hrvat u Katedrali analno i oralno silovao curicu (12)

Australija: Hrvat Mato Karapandzk iz Adelaidea osuđen je na 9 godina zatvora jer je silovao djevojčicu u katedrali u kojoj je radio kao čistač
Vidi originalni članak

Karapandzk (77) je djevojčicu upoznao 1981. godine u katedrali St. Francis Xavier, a zlostavljao ju je punih pet godina. Curicu koja je tada imala 12 godina je isprva namamio u prostoriju u kojoj se samozadovoljavao pred njom, za što joj je davao 20 dolara, a kasnije ju je prisiljavao na oralni i analni seks u i oko katedrale. Sudac je njegova djela opisao kao životinjska.
- U prilikama kad je pomagala starijoj opatici u kolicima, vi ste se sprijateljili s njom, a zatim ste je iskoristili. Davanjem novca poticali ste je da to čini iako se njoj gadilo i bilo vrlo neugodno. Dokazano je da ste podmuklo iskoristili djevojčicu i to pred očima osoblja crkve i škole tijekom pet godina - obrazložio je sudac izricanje presude, dodajući da joj je time uzeo nevinost i nanio traumu.
Žrtva koja danas ima 37 godina zadovoljna je presudom.
- Drago mi je što nisu uspjeli dokazati da je neuračunljiv. Lijep je osjećaj znati da se napokon nalazi iza rešetaka i osjećati se slobodno jer on više neće šetati po ulicama - dodala je žena čiji identitet nije otkriven.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • lola pišnjica 23.03.2008.

    ovakve odma na vjesanje!!!!

  • sanjin0112 12.03.2008.

    Meni ovdje fali 25 godina. Zar joj je trebalo toliko da shvati da je bila silovana?

  • gardy 12.03.2008.

    novinarka udbašica namjerno laže,,jer mato je iz bosne i to pravoslavac,a ne hrvat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare