To je to što me zanima!

Hrvat u Njemačkoj preminuo nakon intervencije policije: Pod istragom dvojica službenika

Muškarac se udaljio iz Središnjeg instituta za mentalno zdravlje, a liječnik i dvojica policajca krenuli su u potragu za njim. Policija ga je pokušavala svladati, a on se opirao. Kasnije je preminuo u bolnici
Vidi originalni članak

Dvojica njemačkih policajaca su pod istragom nakon što je muškarac preminuo nakon policijske intervencije. Sve se odvilo u ponedjeljak u Mannheimu, a Fenix magazin od obitelji iz Düsseldorfa doznaje kako je riječ o 47-godišnjem Hrvatu.

Muškarac je nakon intervencije preminuo u bolnici, a istraga je sada usmjerena na rekonstrukciju cijelog događaja i primjenu sile policijskih službenika kao i zdravstveno stanje preminulog muškarca.

Policija je na intervenciju krenula nakon što ih je pozvao liječnik Središnjeg instituta za mentalno zdravlje u Mannheimu jer se 47-godišnjak udaljio iz bolnice, a liječnik je bio uvjeren da mu je potrebna pomoć. Liječnik je s dvojicom policajaca krenuo u potragu za muškarcem. Pronašli su ga u centru grada, a policija ga je silom htjela provjeriti dok se on opirao.

Nakon što su ga svladali on je klonuo, a kasnije je i preminuo u bolnici. Društvenim mrežama nedugo nakon toga proširile su se snimke na kojima se vidi kako muškarac leži na podu dok ga policajci tuku šakama. U međuvremenu se na Twitteru i Facebooku oglasila i policija koja moli svjedoke da sve snimke i fotografije pošalju njima kako bi mogli utvrditi tko je odgovoran za smrt.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 04.05.2022.

    Nažalost tragično završilo.Ali moraju svi dobro znati,a i znaju koji su otišli u Njemačku i koji tamo žive.Nema zezanja s Njemočkom Policijom.

  • 04.05.2022.

    Mozda ima samo Hrvatsku putovnicu

  • Patton1203 04.05.2022.

    Sistem rada američke policije se polako, ali sigurno, seli i u Europu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare