To je to što me zanima!

Hrvat 'uzeo' jackpot pa skrivio nesreću: Prijeti mu 10 godina

Marko M. (51) osvojio je jackpot u kockarnici u Wiesbadenu. Slavio je. Nekoliko sati nakon toga skrivio je prometnu nesreću u kojoj je poginuo Hrvat Zdenko B. (56)
Vidi originalni članak

Marko M. (51) osvojio je jackpot u kockarnici. Slavio je. Nekoliko sati nakon toga skrivio je prometnu nesreću u kojoj je poginuo muškarac. 

Hrvat Marko je u studenom 2011. u kockarnici u Wiesbadenu osvojio 514.242 eura (oko 3,9 milijuna kuna). Uhvatila ga je euforija. Vozio se svojim VW Tuaregom kroz kraj, slavio s obitelji i prijateljima, pio votku i vino. Skoknuo je u drugu kockarnicu i tamo osvojio još 13.000 eura. U toj drugoj kockarnici kupio je i uzeo kokain. Nakon 38 sati slavlja krenuo je na autocestu. Frontalno se sudario s BMW-om u kojem su bili Hrvat Zdenko B. (56), njegova žena (57) i sin (20). Zdenko je poginuo. Marko je pobjegao i sljedeći se dan predao policiji, piše Bild. Sada mu sude. Prijeti mu do deset godina zatvora

- Jako mi je žao. Već tri godine svaki dan se pitam zašto sam to učinio i mrzim se zbog toga - rekao je Marko na ročištu u utorak. Suđenje se nastavlja. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • be yourself 12.03.2015.

    Jel ima Njemaca u Njemačkoj ili sve Balkanci?

  • peter gordon 12.03.2015.

    pa, kada mu je islo od ruke da dere kockarnice, trebao je dalje ici i derati.

  • MišelLovrenović 12.03.2015.

    pa dobro jel ovaj portal i novine sluze za vijesti koje su bile prije 3 i pol godine!onak boli me ku.. .

Komentiraj...
Vidi sve komentare