To je to što me zanima!

Hrvata 'terorista' uhitili u Burundiju, slikao je crkvu

Za lokalni osječki radio Vladimir Šplajt je ispričao da je uspio ispucati nekoliko slika katedrale te da se našao okružen policajcima koji su ga uhitili
Vidi originalni članak

Osječanina Vladimira Šplajta (53) uhitili su u glavnom gradu Burundija, Bujumburi, nakon što je fotografirao katedralu. Za lokalni osječki radio ispričao je da je uspio ispucati nekoliko slika te da se našao okružen policajcima koji su ga uhitili, prenosi Slobodna Dalmacija. Rekli su mu da ga sumnjiče za pokušaj terorizma, a on im je pokušao objasniti da je samo turist. Nakon što je proveo tri dana u zatvoru, nalazi se u kućnom pritvoru hotela u Bujumburi. Čeka pomoć veleposlanstva u Pretoriji, koja mu je navodno obećana. Pred hotelom su navodno stalno i šestorica policajaca. Šplajt je i nekadašnji županijski vijećnik iz redova liberala.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • eurodiesel 28.07.2010.

    Baš me zanima hoće li naš fotograf kakat po demokraciji u Hrvata kad ga ovdje policija bude nešto tražila..ljubit će zemlju Hrvatsku nakon Burundija!! Vjerovatno tamo šuti ko zaliven da ne kažem ko pi*ka!!

  • 25sat 28.07.2010.

    E, im\'o si kud i otić\'! Bolje da si išao u neku našu pripizdinu !

  • Harun32 28.07.2010.

    Da nisu mislili da i on pripada onoj bandi zvana Alqaida.

Komentiraj...
Vidi sve komentare