To je to što me zanima!

Hrvati moraju platiti kartu za izlaz iz pakla rata u Gazi: Ovdje u Hrvatskoj nemaju primanja

Da bi uopće mogli krenuti prema Hrvatskoj morali su se zadužiti kod hrvatskih vlasti i sad ih po obitelji čeka dug viši od 7000 eura koji moraju podmiriti
Vidi originalni članak

Prije točno mjesec dana 22 hrvatskih državljana evakuirani su iz pakla rata u Gazi i prva stanica bila im je Kairo, odakle im je hrvatsko veleposlanstvo u Egiptu s veleposlanstvom RH u Izraelu osiguralo prijevoz za Hrvatsku. Međutim, da bi uopće mogli krenuti prema Hrvatskoj morali su se zadužiti kod hrvatskih vlasti i sad ih po obitelji čeka dug viši od 7000 eura koji moraju podmiriti. Izvori iz diplomatskih izvora za 24sata su objasnili što se sve događalo prilikom evakuacije.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 8

  • benVeli 08.12.2023.

    Naredili im izraelci da ih zaduze prodane duse hrvatske politike

  • čika_spasoje 07.12.2023.

    Da se čovijek zapita... Možete li i meni nešto dat i ja sam u problemima dužan do grla troje djece neuzimam socijale nikake  otaca ranjavan 3 puta ratni vojni invalid, živim kod roditelja sa ženom i djecom jer mi niko neda ništa?!??! Radimo oboje ko majmuni plačam sve što nas terete poreze prireze i od tih novaca ovima socijale sto neće rraditi mirovine partizanske i tak to . Oa fode mi da počnem krasti pljačkati itd.. dokle nas idiote koji šutimo radimo je... Se za da prezivimo obilazite. 

  • veselašljiva 07.12.2023.

    Kad ovi hrvati imaju imendan?

Komentiraj...
Vidi sve komentare