To je to što me zanima!

Hrvati osvojili pola milijuna kuna za mobilnu aplikaciju!

Tvrtka Infinum dobila je potvrdu kvalitete pobjedom na natječaju za izradu mobilnih aplikacija. Osvojili su pola milijuna kuna za aplikaciju badaSports
Vidi originalni članak

Hrvatska tvrtka Infinum  na čijem su čelu dvadesetpetogodišnjaci Tomislav Car i Matej Špoler  nedavno je osvojila zaista vrijednu nagradu na svjetskoj razini. Njihova aplikacija badaSports odnijela je pobjedu u jednoj od osam kategorija natječaja za razvoj aplikacija na Samsungovom bada operativnom sustavu. Pobjednici su odabrani među 90 prijavljenih, a nagrada koju su osvojili impozantnih je 100.000 američkih dolara.

Infunum je osnovan još 2005. godine, a ove je godine zabilježila niz uspjeha na nacionalnoj razini - jedna od njihovih aplikacija pobijedila je na android@vidi natječaju, a njihove aplikacije osvojile su nagrade i na T-mobileovom i Vipnetovom natječaju.

Osim sudjelovanjem na natječajima, Infinum je u web krugovima poznat po suorganizaciji događanja Mobile Monday i konferencije IT Showoff, zahvaljujući čemu je Tomislav Car nedavno postao i dopredsjednik udruženja za informacijske tehnologije pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

BadaSports aplikacija služi za praćenje nečijih sportskih aktivnosti uživo, a ima i niz korisnih opcija, poput mogućnosti spajanja s društvenim mrežama, kao i popratni web servis bada-sports.com 

Tvrtka Infinum nedavno je proizvela i Anroid aplikaciju 24sata koji možete potražiti u Anroid Marketu. Više o aplikaciji saznajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • TomoJuretić 11.12.2010.

    eHrvatska treba vašu pomoć! Registrirajte se na eRepublik-Online društvenu igru koju trenutno igra oko 250 000 igrača, ktome 7000 Hrvata ponosno vodi i brani svoju eHrvatsku! Postanite predsjednik, ambasador, novinar, ugledni poslodavac i još mnogo toga. Trenutno eHrvatska pomaže eBiH u obrani od eSrbije, trebamo vašu pomoć! eHRVATSKA TE TREBA! Link za registraciju: http://www.erepublik.com/en/referrer/Tox2401

  • CheGuevara 09.12.2010.

    u moru ovih, sapunjara sa doloresama, antima, morales majama, dikanima, vlatkama, jadrankama, sanaderima i sl. konačno jedna vijest vijest kojoj sam se otvoreno razveselio! eh da je više medijske naklonjenosti praćenju ovakvih dostignuća naših sunarodnjaka, isticanju gospodarske uspješnosti naših mladih ljudi, a ne zatupljivanju nacije trač partijama i žutim senzacionalizmom! PALAC GORE ZA OVO!

  • bebek666 09.12.2010.

    svaka čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare