To je to što me zanima!

'Hrvati pazite! Europa će vas okrenuti poput mesa na ražnju'

Čelnik britanske Nezavisne stranke Nigel Farage uvjeren je kako će se Europska unija uskoro urušiti. U intervjuu za 24sataExpress odao nam je neke nepoznanice
Vidi originalni članak

Najglasniji euroskeptik u Europarlamentu Britanac Nigel Farage tvrdi kako će Hrvati doživjeti brutalan šok u Europskoj uniji. Smatra da je Europska unija umjetna tvorevina koja ne služi ljudima. U intervjuu za tjednik 24sataExpress otkriva koliko će se još po njegovim predviđanjima EU održati, što europski čelnici zaista misle o Hrvatskoj i kako pregovarači građanima prodaju bajke. Farage se prošle godine kandidirao za zastupnika u Donjem domu parlamenta. Na dan izbora umalo je poginuo.

>>> Sve tajne o EU i intervju s Farageom potražite u novom broju 24sataExpressa uz koji vam poklanjamo i katolički kalendar!

Idi na 24sata

Komentari 287

  • NadaTušak 18.01.2013.

    A što mi to izvozimo u članice EU? Gdje tu nama tržište koje će nam omogućiti više zapošljavanja? Imamo zabranu zapošljavanja u nekoliko EU članica. Enegdetski smo ovisni o susjedima jer uvozimo preko 50% enegrenata. Uvozimo 80% hrane. O tehničkim proizvoda da ne govorimo. Gdje je tu šansa za nova radna mjesta u proizvodnji bilo čega? Gdje je tu naš interes? Kome treba EU? Netko jednom reče da mi ne ulazimo u EU već ona u Hrvatsku. Eurofil će na ovo reći da nam EU treba napraviti reda. Ako se potrudimo možemo to napraviti i sami i bez EU.

  • pitur 12.12.2011.

    Ljudi,pocnite pusit đoje i sve ce vam bit lipse!

  • loki89 12.12.2011.

    ove usporedbe hrvatske i svicarske uvijek me nasmiju do suza !

Komentiraj...
Vidi sve komentare