To je to što me zanima!

'Hrvati, pomoći ćemo koliko možemo da spasimo čovjeka'

Vesna Pusić sastala se s egipatskim ministrom vanjskih poslova Samehom Shoukryjem. Egipćani su poručili da će pokušati otkriti gdje se oteti Salopek nalazi
Vidi originalni članak

Egipatski ministar vanjskih poslova Sameh Shoukry i njegova hrvatska kolegica Vesna Pusić razgovarali su u petak o otmici Tomislava Salopeka, čovjeka kojemu ogranak ISIL-a prijeti ubojstvom ako egipatska vlada ne udovolji njihovim zahtjevima.

U izjavi koje je objavilo ministarstvo navodi se da će egipatske vlasti pokušati otkriti gdje se Salopek nalazi:

- Učinit ćemo sve što možemo da zaštitimo hrvatskog taoca. Terorizam nema zemlju ili religiju, svi zajedno moramo sudjelovati u naporima da ga sasječemo u korijenu - rekao je glasnogovornik ministarstva Ahmed Abu Zaid.

Egipćani dodaju da je kukavička otmica Salopeka izolirani incident na ograničenom području i da je Egipat sigurna zemlja za strane državljane, objavili su egipatski mediji.

Idi na 24sata

Komentari 161

  • piramida 07.08.2015.

    da je sigurna vidise dase bori protiv terorizma neznam bas. taj bliski istok i Afrika sve je to opasno i aljkavo za sigurnost i domaci i strani ljudi.

  • Slavonka52 07.08.2015.

    Boze spasi ovog covjeka.

  • Tinca_1 07.08.2015.

    Ne zelim stvarat nervozu, ali bojim se da je jedini spas za Tomislava (ako je jos ziv) da upadnu specijalne jedinice i izvuku ga na silu, jer teroristi tesko da ce ga predat, ubit ce ga pod svaku cijenu, znaju da bi mogao progovorit o nekim stvarima iznutra ako ga puste na slobodu

Komentiraj...
Vidi sve komentare