To je to što me zanima!

Hrvatica (19) naplaćivala 'ručni rad' 70 eura preko oglasa. I muž je sudjelovao, ulovila ih policija

'Po cijeni od 70 eura za pola sata i 120 eura za sat vremena nudila je i pružala spolnu uslugu masaže muškog spolnog organa sa završetkom, tzv. 'ručni rad', i promatranje spolnog odnosa između nje i njenog supruga', piše u presudi
Vidi originalni članak

Djevojku (19) iz Hrvatske proglasili su krivom i osudili jer se sa suprugom odavala prostituciji te time kršila javni red i mir, piše Danica.hr

KAKVA BAHATOST VIDEO VIDEO 'Ovi koji stoje u koloni su budale, jel?!' Tip u Splitu obilazi kolonu pred očima policajaca

Prema presudi donesenoj u petak, ona je u vremenskom periodu od 26. siječnja do 16. svibnja ove godine putem internetske stranice TD Oglasnik, u rubrici 'osobni kontakti' u aktivnom oglasu naziva 'Par_24' oglašavala promatranje spolnih usluga. Za komunikaciju i kontakt navela je 'radni' broj mobitela, a potom zainteresiranim muškarcima nudila seksualne usluge.

'Po cijeni od 70 eura za pola sata i 120 eura za sat vremena nudila je i pružala spolnu uslugu masaže muškog spolnog organa sa završetkom, tzv. 'ručni rad', i promatranje spolnog odnosa između nje i njenog supruga', piše u presudi. 

Time je počinila prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, navela je prekršajna sutkinja. 

Nije se pojavila na sudu

Kako se nije odazivala na pozive suda, od policije je zatražena terenska provjera adrese okrivljene, nakon čega je djevojka nazvala sud te je telefonskim putem dogovoreno da će se rasprava biti 27. listopada ove godine.

'Na tu se raspravu okrivljenica obvezala pristupiti. Međutim, nije pristupila, niti je svoj izostanak opravdala', naglašava sutkinja pa je odlučeno da se održi rasprava bez njezine prisutnosti.

IMAO DOZVOLU ZA ORUŽJE Ubojica iz Praga imao pušku od 8000 eura: 'Nije mu trebala nikakva posebna obuka za to'

Optužni prijedlog protiv nje podnijela je Služba organiziranog kriminaliteta Policijske uprave zagrebačke u srpnju ove godine nakon provedene istrage. Dokazi prikupljeni u postupku bili su dovoljni da je sutkinja osudi, piše Danica.hr. 

Osuđena je na novčanu kaznu od 100 eura. Protiv današnje presude djevojka ima pravo žalbe u zakonom predviđenom roku.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • purple.heart 23.12.2023.

    e kako se brisu komentari >< . molila bih admina da mi bar objasni sto je sporno u sljedecem navodu: nisam za "prostituciju" ali ovo je smijesno. nudi uslugu (ma kakva ona bila) te je naplacuje (kao i sve ostale usluge!). svi "klijenti" su znali u sto se upustaju odnosno to su i sami htjeli (da nisu nebi je ni zvali). dakle nema prisile i sl. obe strane su sretne i zadovolj(e)ne i ne stete nikom trecem. u cemu je onda problem? zar gospoda nisu dobili svoj dio kolaca ili?

  • cvat 22.12.2023.

    koji smjeh - ja znam jednog poznatog politićara i velikog borca protiv prostitucije koji je jednoj studentici plačao stan kad je studirala a za uzvrat ?????-  ej zaostali NJemci ,Nizozemci legalizirali prostituciju i truju svoje građane ? - ćuj -pa oni neidu u crkvu ! ili idu ,neznam ?

  • kaius 22.12.2023.

    skupo, i za to če se počet odlazit preko grane kao u šoping hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare