To je to što me zanima!

Hrvatica se pridružila ISIL-u i stradala u napadima u Siriji?

Slobodna Bosna također piše da je tijekom bombardiranja Raqqe navodno ozlijeđena Dora Bilić iz Zagreba. Ona je, navode, prešla na islam i otišla u Siriju
Vidi originalni članak

Fatima Mahmutović iz naselja Sladna kod Srebrenika poginula je prije nekoliko dana u sirijskom gradu Raqqi, u zračnom napadu koje su izvele vojne snage pod zapovjedništvom predsjednika Sirije Bašara al-Asada, piše Slobodna Bosna. Njezin se sin navodno na strani Islamske države bori već godinu i pol. 

Slobodna Bosna također piše da je tijekom bombardiranja Raqqe navodno ozlijeđena Dora Bilić iz Zagreba. Ona je, navode, prešla na islam prije dvije godine nakon čega se doselila u selo Gornja Maoča, gdje je ubrzo pronašla i muža. 

- Potom je, zajedno sa suprugom, otišla u Siriju, ali je poput drugih žena „svetih islamskih ratnika“ ostala u gradu Raqqa, dok su njihovi muževi raspoređeni na frontove diljem Iraka i Sirije - piše Slobodna Bosna. 

Večernji list piše da Dora Bilić ima 27 godina.

Militanti ISIL-a pred Bagdadom

Žestoki sukobi između iračkih državnih snaga i militanata Islamske države odvijaju se zapadno od Bagdada, piše BBC. Iračanima pomažu Amerikanci iz zraka, ali napadači se ne povlače i trenutačno se nalaze na manje od deset kilometara od grada.  

Idi na 24sata

Komentari 200

  • balcanicus 02.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 30.09.2014.

    Ahiret se puni, traži se mjesto više....

  • Prva Proleterska 30.09.2014.

    Meni ne teku suze , ćak se mi smješak pojavio i to sam od sebe !

Komentiraj...
Vidi sve komentare