To je to što me zanima!

Hrvatica u 'paklu' Dominike: 'Živa je, napokon se javila!'

Zoe se zabrinutoj obitelji nije javila od ponedjeljka navečer. Evakuacija je već počela te očekuju da će Zoe u sljedećih nekoliko dana stići na Floridu, a potom i kući
Vidi originalni članak

Zoe se javila majci. Rekla je da su dobro te da imaju dovoljno hrane i vode. Noćas bi trebali napustiti otok, rekao nam je u petak navečer Robert Ljubić, brat Hrvatice iz Chicaga Zoe Ljubić.

Zoe je studentica druge godine medicine na američkom Ross Universityju. Posljednje dvije godine živi na Dominiki, karipskoj otočnoj državi s oko 73.000 stanovnika, koju je 18. rujna poharao uragan Maria.

Zoe se zabrinutoj obitelji nije javila od ponedjeljka navečer. Evakuacija je već počela te očekuju da će Zoe u sljedećih nekoliko dana stići na Floridu, a potom i kući.

Uragan Maria drugi je uragan pete kategorije koji je ovaj mjesec pogodio Karibe. Tijekom udara Marije poginulo je 25 ljudi diljem Kariba. Najviše ih je stradalo na Dominiki, njih čak 15. Nakon uragana, Portoriku prijete poplave.     

Idi na 24sata

Komentari 20

  • andi_1 24.09.2017.

    A stvarno redakcijo....cime vi nas zaokupljate 😀.. Ajd pozitiva samo u tome da je osoba ziva i zdrava, ipak je necije dijete, prijateljica......

  • John Doe Jr. 24.09.2017.

    ko prvi do cure, sam u nju upada!

  • 24.09.2017.

    Eto ni naša medicina ne valja odnosno ne može svatko do nje

Komentiraj...
Vidi sve komentare