To je to što me zanima!

Hrvatice sada mogu imati velike grudi za 45 minuta

CIJENA 35.000 KUNA: Injekcije Macrolane za jedan broj povećavaju grudi i djeluju oko godinu dana. Nakon uboda na tijelu uopće nema ožiljka
Vidi originalni članak

Tajna je u novome medicinskom proizvodu macrolaneu koji izgleda kao žele. Prije manje od godinu dana proizvela ga je švedska tvrtka Q-Med. Macrolane je zapravo hijaluronska kiselina koju čovjek već ima u tijelu, samo je proizvedena u laboratoriju. Za razliku od silikona, macrolane se u tijelu razgradi nakon godinu dana, a povećani dijelovi tijela vrate se na stari izgled. Pune grudi, lijepo oblikovana, čvrsta i podignuta stražnjica te spolni organ veći za 20 posto volumena uskoro će postati dostupni i bez operacije, a dugotrajan oporavak i bolovi bit će prošlost. Za samo 45 minuta estetski kirurzi moći će pacijenticama povećati grudi za jednu i pol veličinu, a samo dan ili dva nakon zahvata one će normalno obavljati svakodnevne poslove. Estetski kirurzi Siniša Glumičić i Ivo Džepina bili su na edukaciji u Hamburgu kako bi za nekoliko tjedana zahvat s macrolaneom mogli izvoditi u svojoj ordinaciji u središtu Zagreba.
- Pacijenticama lokalnom anestezijom umrtvim grudi. Napravim im mali ubod širok jedan milimetar u donjem dijelu dojke i kroz taj otvor uvučem dugačku iglu. Tako im ubrizgam macrolane između dojke i prsnog mišića. Nakon zahvata nema ožiljaka ni bolova, a grudi omotamo flasterima koji se mogu skinuti nakon dva dana - rekao je Glumičić. Dodao je kako na ovaj način može povećati samo manje grudi bez opuštenog tkiva, i to najviše za broj i pol. Zbog toga pretpostavlja kako će otprilike dvije od deset žena biti pogodne kandidatkinje za ovaj zahvat.
- Idealan je za djevojke koje nisu sigurne žele li zauvijek silikonima promijeniti izgled te za one koje se boje operacija. Preporučujem macrolane jer nakon njega nema neželjenih pojava - otkrio je Džepina. U inozemstvu zahvat stoji oko 35.000 kuna, a slična bi cijena mogla biti i kod nas.


U SVAKU DOJKU TREBA UBRIZGATI 1 DO 3 INJEKCIJE

Doktor Džepina je naglasio kako nakon ubrizgavanja macrolanea nema nikakvih komplikacija, a pacijenti se nakon dan ili dva mogu vratiti svakodnevnim obvezama. Po tretmanu treba ubrizgati od jedne do tri injekcije u svaku dojku.

DOVOLJAN JE MALI UBOD I NEMA OŽILJAKA
Doktor Glumičić zahvat radi dok su pacijenti pod lokalnom anestezijom. Napravi im ubod širine jednog milimetra i ubrizga macrolane. Nakon uboda na tijelu ne ostaje ni najmanji ožiljak.
 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • cicciolina 22.09.2009.

    ona009, najdraže su mi te koje drže propovidi sa četvorkom i peticom onima koje nemaju grudi uopće i izgledaju ko zakržljali dječaci kad se skinu propovijedaju...budi svoja...voli sebe....digni glavu...daj molim te, ja imam solidnu četvorku i znam šta znači imat grudi i koliko ti odjeća ljepše stoji kad imaš s čime popunit dekolte...zato shvaćam ako netko nije obdaren koliki to može bit kompleks i zašto netko želi povećat grudi...a tebi još stoje ko da su silikoni,svaka ti čast sretnice...meni ne stoje baš tako...ja sam rodila dva puta, al opet mi je drago da su tu i ne bi se mijenjala....

  • sapunar 22.09.2009.

    AJTE U K.......,NAZOVI LIKARI.VI STE ODLIČNO PLAĆENI FRIZERI

  • Burnout 22.09.2009.

    Otkad se ovo izvodi po svijetu vec su otkriveni prvi rizici i nedostaci. nemojte padati na ove Glumiciceve samopromocije. Kao prvo nakon ubrizgavanja vec nakon par tjedana se pojavljuju kvrzice u vecini slucajeva jer tijelo odbija nepoznatu tekucinu. drugo hijaluronska kiselina nestaje s vremenom naravno kroz bubrege sto moze stetno djelovati na njihov rad i trajno ih ostetiti. Laz je da grudi postaju vece ne vece nego samo ispunjenije. Takodjer samo se preporuca zenama koje su radjale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare