To je to što me zanima!

Hrvatici ubio kćer: Nestanak Georgine promijenio je obitelj

Podsjetimo, Georgine Krüger je nestala u rujnu 2006. dok se vraćala iz škole. Odvjetništvo Alija K. tereti da je tada 14-godišnju Georgine presreo dok se vraćala iz škole
Vidi originalni članak

Počelo je suđenje na sudu u Berlinu Aliju K. (44) koji je optužen da je ubio Georgine Krüger, kćer Hrvatice. Majka Vesna je u petak svjedočila. Ona, Georginina sestra Michelle (19) i brat Tomislav (35) su sutužitelji u procesu. 

- Georginin nestanak je promijenio cijelu obitelj. Oboljela sam od stresa i danas imam brojne psihičke probleme. I moj sin je psihički klonuo. Godinama smo bili u kontaktu i nadali se da je Georgine živa - kaže Vesna, piše Bild.

POČINJE MU SUĐENJE Silovao pa ubio kćer Hrvatice u Njemačkoj: Tijelo još nisu našli

Podsjetimo, Georgine Krüger je nestala u rujnu 2006. dok se vraćala iz škole. Odvjetništvo Alija K. tereti da je tada 14-godišnju Georgine presreo dok se vraćala iz škole. Navodno ju je zamolio da mu pomogne nositi vrećice i tako ju je namamio u podrum svojeg doma u Berlin-Moabitu. Tamo ju je zatvorio i tukao ju je dok nije izgubila svijest te silovao.

ODGODILI SUĐENJE U BERLINU Hrvatica kojoj je ubio kćer: 'Ja se bojim da ga neće ni kazniti'

Bojao se da ga ne otkriju pa je djevojku zadavio i sakrio njezino mrtvo tijelo. Tijelo policija do danas nije pronašla. Policija je godinama tapkala na mjestu, a onda je Ali K. sve priznao prikrivenom istražitelju. Tijelo Georgine dosad nisu našli. 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Karmelićanka 09.08.2019.

    Koliko je tek takvih Alija doslo u Europu, a koliko ih probija nasu granucu. Sve bi njih trebalo... Hocu li dibiti karton?

  • HRVATSKA-VUKOVAR 09.08.2019.

    Užas nedaj BOŽE nikome,prokleti ubojica

Komentiraj...
Vidi sve komentare