To je to što me zanima!

''Hrvatska izlazi iz krize, ali je najopasnije ako se opustimo''

Rast i razvoj EU i okolnih zemalja izvukli su nas iz recesije, ali je vidljivo kako mi svoje interne, sustavne probleme još nismo riješili, rekla je predsjednica u Splitu
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u petak je u Splitu izjavila kako se u Hrvatskoj vide prvi, ali izrazito blagi znakovi da izlazi iz krize te naglasila kako bi sada ''bilo najopasnije opustiti se i očekivati rast po inerciji''. 

- Rast i razvoj EU i okolnih zemalja izvukli su nas iz recesije, ali je vidljivo kako mi svoje interne, sustavne probleme još nismo riješili i kako bismo opuštanjem stvorili nove temelje za nove krizne situacije u budućnosti - rekla je predsjednica na sastaknu s gospodarstvenicima Splitsko-dalmatinske županije u splitskom HGK. 

Kazala je kako je zadovoljna što Split postaje hit destinacija na turističkom tržištu, no dodala da ''turizam i turistički uspjesi ne mogu biti temelji gospodarstva. Poručila je kako oslonac razvoja trebaju biti izvozno orijentirana roba i usluga te dugoročno održiva kvalitetna radna mjesta. 

Idi na 24sata

Komentari 133

  • istri 16.08.2015.

    bolje pricaj sto sve su nam naskodili ljudi tvoje partije. prodavali gorivo na crno milosevicu a njemu trebalo da na napada, pokrali i rasprodali sve sto je vrijedno u nasoj tek oslobodzenu hrvatsku a ti filozofiras Koje cim kako bi narod zaboravijo? stime se osjecam uvrijedzen jer sto nam hdz napravijo niti mentalno bolestan nemoze zaboraviti zato o tome vise .

  • matura 16.08.2015.

    Zato je ona neprekidno u stvaralačkom grču i poduzima sve da nam bude što bolje...

  • bopozopo 16.08.2015.

    Hrvatska se izvukla iz krize a dužna oko 50 milijardi eura, to su Kolindice tri Yugoslavenska duga i još se zadužuje. Za godinu ili dvije bit će kao u Grčkoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare