To je to što me zanima!

Hrvatska izručila pedofila koji se kod nas krio 4 g.

Britanac William Stevenson (71), bivši pomorac, osuđen je u odsutnosti na pet godina zatvora. Sudili su mu za zlostavljanje muškarca i djeteta
Vidi originalni članak

Hrvatska je, po pisanju britanskog portala Kentonline, Velikoj Britaniji izručila pedofila koji se od lipnja 2004. godine skrivao u Hrvatskoj. Uhićen je u rujnu prošle godine te je rekao kako su hrvatski zatvori toliko odvratni da je već kažnjen za svoja nedjela. William Stevenson (71), bivši pomorac, osuđen je u odsutnosti na pet godina zatvora. Nakon plaćanja jamčevine pobjegao je iz zemlje. Njegov odvjetnik Simon Wickens kaže kako Stevenson nikada nije krio identitet u Hrvatskoj te da se ne protivi izručenju. Sudac Michael Lawson rekao je kako će Stevenson odmah nakon dolaska u Veliku Britaniju početi služiti kaznu na koju mu je, zbog bijega, nadodao još šest mjeseci. Sudili su mu za zlostavljanje muškarca, po 11, te za seksualno zlostavljanje djeteta po 13 točaka optužnice.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • opera 20.01.2009.

    da sam ja netko moja kazna za pedofile bila bi: doživotni zatvor s 50 pedera koji ga guze svaki dan,i preko punata koje bi šivali doktori,to bi se snimalo i puštalo iza ponoći,tako da oni koji misle napravit isto sta i on,vide sta će im se događat ubuduće!

  • Chantal 20.01.2009.

    Spodobo, za tebe je kanalizacija sa štakorima, a ne hotel iz Dubaia!!

  • skolic3 19.01.2009.

    nema električne stolice al ima električne pile,uh kak bi se pozabavio starim gadom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare