To je to što me zanima!

Hrvatska je El Dorado. Jer kako inače objasniti uspjeh Gabrijele Žalac?

Republika Hrvatska takvim neupućenim promatračima vjerojatno izgleda kao zemlja prilika, neoskvrnuti El Dorado, polje snova koje samo čeka da naiđe netko dovoljno ambiciozan i zarije prvu motiku u njega...
Vidi originalni članak

Hajde, recite kako biste neupućenom promatraču objasnili meteorski uspjeh Gabrijele Žalac? Kako biste nekome takvom predočili njenu biografiju i medijski dokumentiranu listu postignuća, i onda, zadržavajući ozbiljan izraz na licu, objasnili takvoj nevinoj i neiskvarenoj osobi da je Gabrijela Žalac bila jedna od važnijih poluga u upravljanju članicom Europske unije? Štoviše, kako biste objasnili nekome izvana da je ista ta Gabrijela Žalac drmala resorom izravno zaduženim za fondove iste te Europske unije?

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • Suštinu u prvi plan 24.10.2021.

    Čak s manje od osrednjih kvalifikacija, diplomskim radom (autorstvo upitno) o poslovnom slučaju iz majčinog neposrednog radnog iskustva, jedinim prethodnim vrlo uskim uvidom u mehanizam odobravanja sredstava iz EU projektima javnog sektora, ekstra male vrijednosti, temeljem članstva u Hrvatsko-mađarskom odboru za prekograničnu suradnju u kojemu se nikada nije javila za riječ (službeni jezik engleski), ničim se isticala, ali s članskom iskaznicom HDZ-a. Recept za uspjeh.

  • 23.10.2021.

    ma ministrica Žabac je baš cool 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare