To je to što me zanima!

Hrvatska liječnička komora je skupila 645.000 kn za Ukrajinu

U humanitarnoj akciji 'Hrvatski liječnici za Ukrajinu' prikupljeno je 645.000 kuna za pomoć ukrajinskim kolegama i građanima. Jedan dio donirali su liječnici, a drugi Komora
Vidi originalni članak

U humanitarnoj akciji Hrvatske liječničke komore 'Hrvatski liječnici za Ukrajinu' prikupljeno je ukupno 645.000 kuna, od čega su, za pomoć ukrajinskim kolegama i građanima, liječnici donirali 345.000, a Komora još 300.000 kuna.

Akcija je naš izraz solidarnosti i suosjećanja s ukrajinskim liječnicima i ostalim zdravstvenim radnicima, kao i s cjelokupnim ukrajinskim narodom, istaknuto je u srijedu u priopćenju HLK.

PUTUJU ZA UKRAJINU Predsjednici Poljske i baltičkih država idu za Kijev, pružiti će podršku Ukrajini i Zelenskom

Komora je prikupljena sredstva u toj dvotjednoj akciji uplatila na namjenski račun CPME-a (Stalni odbor europskih liječnika).

- Primarna svrha za koju će se koristiti prikupljena novčana sredstva su nabava, transport i distribucija medicinskih potrepština (lijekova, medicinskih proizvoda, medicinske opreme i sl.) u Ukrajinu te pružanje medicinske pomoći izbjeglicama - naglasio je predsjednik Hrvatske liječničke komore Krešimir Luetić.

 >>>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu možete pratiti OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 14.04.2022.

    Pa dobro...narod vlastiti ce jos "pricekati" kojih stotinu godina, do prosperiteta i poboljsanja standarda....!!! Treba "prvo"pomoci potrebitima u nevolji, naravno....!!!!!

  • livija i ja 13.04.2022.

    Ima se more se a ti narode ako želiš dočekati pregled plati privatnika.

  • Robot Chicken 13.04.2022.

    "Skupljajte" novac za vlastiti narod.Pola drzave sirotinja.Umjesto da se uvlacite EU u pak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare