To je to što me zanima!

Hrvatska mora konačno usvojiti zakon o zabrani ustaškog pozdrava ‘Za dom spremni’

Da je zakon donesen, bismo li gledali paradiranje HOS-ovaca na Trgu bana Jelačića uz ustaške pjesme, a policija je nazočila da se ne bi dogodio neki gori incident
Vidi originalni članak

1. Nevjerojatno je koliko je narod doslovno bio zaluđen uspjesima naše nogometne reprezentacije, koliko se i kako slavilo diljem Hrvatske na trgovima, ulicama, kafićima, galerijama, restoranima i, naravno, u svojim domovima! Uz velika slavlja značajno je povećana i potrošnja raznih pića, ali i hrane. Ovo samo pokazuje što znači plasirati se na Europsko prvenstvo, a posebno što su uspjeli doći u završnicu. Dečki u svakom slučaju zaslužuju pohvale, a posebno Luka Modrić i još neki, ali ipak treba naglasiti da su bitni cijela momčad i, naravno, stručni stožer na čelu s izbornikom Zlatkom Dalićem. U svakom slučaju, najveće čestitke našim “vatrenima”, dali su sve od sebe i ne treba zaboraviti da je i ovaj plasman veliki uspjeh naše reprezentacije. Ponovno sve pohvale HTV-u na prijenosima, komentarima i posebno stručnim analizama u studiju u pauzama i nakon završetka nogometnih susreta.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • blacknight 08.07.2021.

    Nema smisla ista zabranjivati jer je to dio naše prošlosti 90-tih godina. Zašto Njemačka nije zabranila orla na svojoj zastavi ??? Samo su mu glavu na drugu stranu okrenuli.

  • Sokol ga nije volio 08.07.2021.

    A to paradiranje bi bilo daleko bolje nego što nam paradiraju ovi dugaši.

  • badr hari 08.07.2021.

    zašto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare