To je to što me zanima!

'Hrvatska provocira Srbiju brojem otoka na reklami'

Hrvatska provocira Srbiju jer se reklamira kao država sa 1244 otoka te tako potencira na broj UN-ove rezolucije o Kosovu i Metohiji, piše Press
Vidi originalni članak

Beogradski tabloid Press piše kako je Hrvatska turistička zajednica napravila veliki propust reklamirajući se u Srbiji kao 'država sa 1244 otoka', jer tako podsjeća na broj UN-ove rezolucije o Kosovu i Metohiji. Navode kako se tu radi o izravnoj političkoj provokaciji, jer je Hrvatska priznala neovisnost južne srpske pokrajine. Istaknuli su i kako je broj otoka netočan. Press je prenio i objašnjenje Ministarstva turizma Hrvatske u kojem su naveli da "prema najnovijim podacima hidrografskog instituta otoka ipak ima 1244". Press piše i kako je hrvatski novinar Denis Kuljiš rekao da broj 1244 u Hrvatskoj nitko ne povezuje s Kosovom i UN-ovom rezolucijom.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • TheCroatianjudge 18.03.2011.

    TAKO JE TO JE ZBOG TE REZOLUCIJE? Sta ce te sad napravit? Idete plakati nekome u evropu ili poocimu u rusiju pa niko vam nece pomoci cobani jedni zbog gluposti kojima se povodite osim toga pa idioti to je sluzbena i UN-ova rezolucija sta je tu protuzakonito 1244, 1244, 1244, 1244 kakva nacija hebo teee!

  • BERISLAE 07.06.2010.

    Srbija je ljuta na Hrvatsku jer nije iz abecede izbacila slovo U.Srbija je ljuta jer pada kiša,Srbija je ljuta...Ma hebe mi se jesu ljuti il nisu,nek se kisele na svom moru,ak im naše nije dobro.

  • polaris 07.06.2010.

    Kad netko traži provokaciju i optužbe naći će je u bilo kakvom obliku da mu budu opravdane kao i huligani ako ih krivo pogledaš oni to prevedu kao provokacija

Komentiraj...
Vidi sve komentare