To je to što me zanima!

Hrvatska skuplja od Grčke? "Skupo je relativan pojam..."

Puno je okolnosti koje sezoni ne idu u prilog, vrijeme na samom početku te raspored praznika, rekao je Lorencin ali i naglasio da u predsezoni bilježimo porast
Vidi originalni članak

Ministar turizma Darko Lorencin tvrdi kako je predsezona zabilježila rast turističkih dolazaka, a isto očekuje i na kraju sezone bez obzira što je smanjen broj ulazaka u zemlju. Ipak priznaje kako je ova godina teška i izazovna čak i za turizam. 

- Puno je okolnosti koje sezoni ne idu u prilog, vrijeme na samom početku te raspored praznika - rekao je Lorencin za HRT ali i naglasio da u predsezoni bilježimo porast od oko 5% dolazaka i noćenja. Lorencin je komentirao istraživanje koje pokazuje da je Hrvatska skuplja od Grčke, Španjolske i Turske.

- Skupo je ili jeftino je relativan pojam. Bitno je što dobivate a vjerujem da turisti žele kvalitetan proizvod i uslugu - rekao je Lorencin.

Ministar je govorio i o bivšim vojnim odmaralištima poput Kupara koja zjape prazna i rekao da kapital žele staviti u funkciju.

- Interes je velik. Od proteklog tjedna imamo sve relevantne pokazatelje kako bismo mogli objaviti natječaj. Očekujemo kvalitetne investitore - rekao je Lorencin. 

Idi na 24sata

Komentari 202

  • dahhmal 23.07.2013.

    Vidi se da je igrač od Milianovića i on gluposti izjavljuje

  • smasla 22.07.2013.

    Obala nam je divna, stvarno, ali cijene, katastorfa! privatni smještaj nema ispod 50 eur, još moraš sam doć do tam, kupiti si ranu ili kuhati. To je min. 800 eur za 10 dana! Za te novce odem nekam drugdje i vidim malo svijeta!

  • Taras Buljba 22.07.2013.

    Da, glupost je apsolutan pojam !

Komentiraj...
Vidi sve komentare