To je to što me zanima!

Poginuli vatrogasac (42) gasio je požar kod Orašca i Zatona, spašavao je kuće u selu Ljubač

Tragično stradali 42-godišnji vatrogasac je bio pripadnik postrojbe JVP Dubrovački vatrogasci koja je sudjelovala u spašavanju kuća u selu Ljubač, a potom gašenju guste borove šume na predjelu prema Orašcu i Zatonu
Vidi originalni članak

Prilikom obavljanja dužnosti, smrtno je stradao vatrogasac Goran Komlenac, objavila je u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima na svojim mrežnim stranicama Hrvatska vatrogasna zajednica (HVZ).

Glavni vatrogasni zapovjednik izrazio najdublju sućut obitelji smrtno stradalog vatrogasca Gorana Komlenca, djelatnicima Javne vatrogasne postrojbe Dubrovački vatrogasci te članovima Dobrovoljnog vatrogasnog društva Orašac. Istraga o uzrocima stradavanja je u tijeku, a po završetku istrage, kako navodi HVZ, informacije će biti poznate javnosti.

TRAGIČNA NESREĆA Tragedija kraj Dubrovnika: U gašenju požara poginuo je jedan dubrovački vatrogasac

Tragično stradali 42-godišnji vatrogasac je bio pripadnik postrojbe JVP Dubrovački vatrogasci koja je sudjelovala u spašavanju kuća u selu Ljubač, a potom gašenju guste borove šume na predjelu prema Orašcu i Zatonu, piše Dubrovniknet.

Četiri kanadera i 80 vatrogasaca uspjeli su zaustaviti širenje požara koji je u nedjelju oko podne buknuo iznad dubrovačkog naselja Orašca. Od 12,30 sati do predvečerja vatrogasci su se borili s vatrenom stihijom koja je progutala 87 hektara guste borove šume na područja Orašac – Gromače kod Zatona (Dubrovačkog).

Idi na 24sata

Komentari 11

  • raven1 01.08.2022.

    dajte piromanima i ovima što pale zbog ''prenamjene zemljišta' ili jer im se ne da kositi 30 godina zatvora - bez milosti !

  • kokoricko 01.08.2022.

    strasno, posten covjek izgine spasavajuci necije vlasnistvo i svi r.i.p a *retena koji je zapalio ( kojeg bi ja osobno u vatru bacila) ni ne spominjemo

  • miner1310 01.08.2022.

    Pocivao u miru kolega. Iskrena sucut obitelji i vatrogascima JVP Dubrovacki vatrogasci i DVD Orasac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare