To je to što me zanima!

Hrvatska vlada se povukla, a Ljubljana još bez komentara

Hrvatska vlada je u četvrtak povukla svoj zaključak od 19. travnja kojim je odobrila nastavak sudskih postupaka Zagrebačke banke i PBZ-a protiv Ljubljanske banke
Vidi originalni članak

Hrvatska vlada je u četvrtak povukla svoj zaključak od 19. travnja kojim je odobrila nastavak sudskih postupaka Zagrebačke banke i PBZ-a protiv Ljubljanske banke, odnosno Nove ljubljanske banke, javlja HRT. Ljubljana je 19. travnja zatražila službeno objašnjenje. Objašnjenje su dobili tek danas odnosno kad je zaključak povučen. Karl Erjavec, slovenski ministar vanjskih poslova, je potvrdio da je dobio pismo hrvatske kolegice Vesne Pusić. Rekao je kako novonastalu situaciju proučavaju te da će eventualni komentar dati u petak.  

>>> Više pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • istjerivač 11.05.2012.

    treba tužiti vladu jer nepomaže bivšim štedišama da dobiju svoj novac nazad!!! a onda tužiti sloveniju i lj. banku i europsku uniju sve!!

  • jsestak 11.05.2012.

    nema veze sa člankom ali ima sa čačićevim igrama-HEP će trošiti tri milijarde kuna bez javne nabave?! Neki smatraju da je ovo velik udarac transparentnosti sustava nadzora korištenja novca, ali i odraz sve ekstremnijih pokušaja predstavnika Hrvatske narodne stranke da steknu apsolutnu moć u energetskom sektoru.

  • areljano 11.05.2012.

    primjer LJUBLJENSKE banke " ja cu otvorit banku i 4 godine cu je vodit,kada je napunim sa parama uzet cu sve pare zatvorit tu i otvorit drugu i nikome nista!

Komentiraj...
Vidi sve komentare