To je to što me zanima!

Hrvatska zapljeskala vozačima koji voze namirnice, lijekove...

U srijedu točno u 20 sati, Hrvatska je pljeskala vozačima koji, unatoč pandemiji korona virusa i strogim mjerama kojima su i sami podvrgnuti, prevoze nužno potrebnu robu
Vidi originalni članak

Građani Hrvatske do sad su pljeskali djelatnicima u zdravstvenim ustanovama i djevojci koja je teško ozlijeđena u potresu u Zagrebu u nedjelju, a nakon borbe liječnika za njezin život je nažalost preminula. 

U srijedu točno u 20 sati, Hrvatska je pljeskala vozačima koji, unatoč pandemiji korona virusa i strogim mjerama kojima su i sami podvrgnuti, prevoze nužno potrebnu robu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 2205denis 26.03.2020.

    Oprostite svi koji ste pročitali .. Ispalo je sebicno a pomalo je i bilo.. Ajmo molim vas svim majkama otpjevati nešto zajedno... One će se naći u pjesmi. Hvala i oprostite svi..

  • 2205denis 26.03.2020.

    Ajde sutra pjesma za moju majku koja nema pola pluća a ja sam daleko i nemogu k njoj... Vi odlučite koja...

  • ~istina~ 25.03.2020.

    Kad pogledam talijane koliko više imaju smisla za zabavu svaku vecer trešti muzika i ekipe na balkonima se zabavljaju ..zastave izvjesili i koncerte min preko zvucnika puštaju s balkona ..il uzivo sviraju ...svaku večer tako u 20 h......pogledajte po internetu ..disko u kvartu napravi s kuglama po balkonu ma ludiloo...a mi plješčemo ..neorganizirano je ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare