To je to što me zanima!

Hrvatski Caritas za Ukrajinu je prikupio više od 2,5 milijuna kn

Nad/biskupijski Caritasi već sudjeluju u zbrinjavanju i osiguravanju psihosocijalne pomoći, u suradnji s gradskim i županijskim društvima Hrvatskog Crvenog križa i lokalnim Stožerima civilne zaštite
Vidi originalni članak

Hrvatski Caritas prikupio je od 24. veljače 2,5 milijuna kuna za pomoć stradalima od rata u Ukrajini, a u tijeku je prikupljanje materijalne humanitarne pomoći, izvijestila je ta humanitarna organizacija.

Registrirano je oko 44.000 poziva na donacijski telefon i Caritas će svu prikupljenu pomoć proslijediti Ukrajini. Po pitanju prikupljanja materijalne humanitarne pomoći, navode da građani mogu svoje donacije dostaviti u skladišta Caritasa ili u župe.

ZA UKRAJINSKI CARITAS U Osijeku održan humanitarni koncert 'Za mir u Ukrajini'

Više informacija o lokacijama nalazi se na službenim stranicama. Za veće donacije mora se kontaktirati Hrvatski Caritas.

"Na području Hrvatske biskupske konferencije nad/biskupijski Caritasi već sudjeluju u zbrinjavanju i osiguravanju psihosocijalne pomoći, u suradnji s gradskim i županijskim društvima Hrvatskog Crvenog križa te lokalnim Stožerima civilne zaštite", stoji u priopćenju.

OBJAVILI Hrvatski Caritas počeo je prikupljati pomoć za Ukrajinu

Navode da novčani dar za pomoć Ukrajini svi mogu donirati preko njihove internetske stranice, uplatom na žiro-račun Hrvatskog Caritasa sa svrhom uplate "pomoć Ukrajini" ili preko donacijskog telefona pozivom na broj 060-9010.

 >>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu pratite ovdje

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • marin077 17.03.2022.

    sve iznad 2,5 u djep hehe

  • crno... 17.03.2022.

    opet ce netko omastit brk

  • Aron333 16.03.2022.

    Svaka čast građanima, a jel Crkva dala nešto iz svojeg budžeta ili samo "prikuplja"...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare