To je to što me zanima!

Hrvatski konzul seksualno napastovao bolesno dijete?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Waldo Bernasconi se predstavljao kao psiholog, a posljednih godina “specijalizirao” se za liječenje anoreksije. Djevojke su tretman plaćale 400 eura
Vidi originalni članak

Počasni hrvatski konzul u Švicarskoj Wald Bernasconi (64) optužen je u Italiji za nadriliječništvo, prijevaru te za seksualno napastovanje 12-godišnje djevojčice u klinici Breganzona. Za seksualno nasilje doznalo se iz dnevnika pacijentice koja je ubila, a Bernasconija se optužuje i za njezino samoubojstvo. Tužiteljstvo smatra da bi ona bila živa da joj je bila pružena odgovarajuća liječnička, a ne nadriliječnička pomoć. Na popisu prevarenih su 402 adolescentice ili mlađe djevojke, no nisu se sve odlučile na tužbu, a neke ga čak i brane. Bernasconi se predstavljao kao psiholog, a posljednih godina “specijalizirao” se za liječenje anoreksije i bulimije. Osporili su mu titulu psihologa i oduzeli licencu za psihoterapiju, a imao je dozvolu samo za neke vrste fizioterapije. Djevojke su kod njega u centrima za jedan tretman plaćale i do 400 eura. U Ministarstvu vanjskih poslova kažu kako ih je Bernasconi obavijestio o istražnom postupku vezanom uz njegovo liječenje koji se protiv njega i njegovih suradnika vodi u Italiji. Ministarstvo je tražilo od naših veleposlanika u Italiji i Švicarskoj da prikupe sve informacije o slučaju. Pokažu li se sumnje opravdanim, ministarstvo će diplomatskim kodeksom poduzeti daljnje korake koji uključuju i Bernasconijevo razrješenje s dužnosti našega počasnog konzula u Švicarskoj na kojoj je 18 godina.

EROTSKIM IGRAMA LIJEČI ANOREKSIJU I BULIMIJU
Naš počasni konzul Waldo Bernasconi poremećaje u prehrani liječio je “krisalidnom terapijom”. Navodno su metode liječenja uključivale i erotske igre.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • realan_3 04.10.2009.

    TAKE DEBILE TREBA STRELJATI,SVETI HITLER ZA TO,JER TO JE SDRAMOTA ZA OBITELJ,NACIJU I CIJELI SVIJET,PREDLAŽEM VIŠANJE NA zAGREBAČKOM TRGU UZ TELEVIZISKI PRENOS NEDJELJOM U 2.SVE TAKVE DEBILE,SILOVATELJE,PEDOVILE,HLADOKRVNE UBOJICE,PLJAČKAŠE I DILERE DROGE.

  • cael 03.10.2009.

    ovo nije normalno, ovi pedofilčići niču kao gljive, zato je vrijeme za ozbiljne rezove, tj. donje glavice na panj, pa da ih onda vidimo......

  • makiii 03.10.2009.

    Sanader je gay, Jandroković je gay pa kakvi će biti njihovi ljudi nego izopačeni i nastrani!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare