To je to što me zanima!

Hrvatski kralj kulina nakon Londona ide u osvajanje Beča

Osvajanje Beča postalo mi je opsesija, a osim toga tamo je PDV 10 posto što znači da sam već u startu konkurentniji nego na domaćem terenu, kaže Galović
Vidi originalni članak

Dok proizvodnja traje on ne zna za predah, a kada završi s proizvodnjom odmah se zaputi na golf, bilo trenirati ili igrati, otkriva najpoznatiji hrvatski proizvođač slavonskog kulina Tomislav Galović s kojim je Poslovni dnevnik razgovarao ovaj tjedan, baš uoči odlaska na jednu inozemnu golf destinaciju. 

Do listopada i početka proizvodnje, kaže, ne želi sjediti po cijele dane, a golf je uostalom i odličan medij za promovirati kulin i upoznati moguće kupce, posebno u Sloveniji, Austriji, Italiji.

Nakon što je već osvojio London u kojem svoj Kulin prodaje po vrlo visokoj cijeni, Galović sada cilja na Beč.

- A znate zašto? Beč je po kilometrima bliži nego Split, usto konzumacija suhomesnatih proizvoda u Splitu ovisi o sezoni i turizmu, u Beču traje cijelu godinu. Osvajanje Beča postalo mi je opsesija, a osim toga tamo je PDV 10 posto što znači da sam već u startu konkurentniji nego na domaćem terenu s PDV-om od 25 posto. Projekt Beč u partnerstvu je s Gordanom Mohorom i s obzirom na sve obveze koje stoje pred nama otvaranje trgovine planiramo početkom 2016.  Uz moj kulin, kobasice, mast, slaninu i čvarke Bečanima ćemo nuditi još Zigante program, paški sir, te lepezu vrhunskih hrvatskih vina i maslinovih ulja, sve pod motom 'Najbolje iz Hrvatske' - kaže hrvatski kralj kulina.

Iskoristi li baš sve od svinje, koja mu je izvozna strategija, pomaže li država poduzetnicima te koji su  mu daljnji planovi pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Dracubecca 18.04.2015.

    Mmmmljac!...Obožavam kulen

  • Dracubecca 18.04.2015.

    Mmmmljac!...Obožavam kulen

  • MAX 2010 18.04.2015.

    vidim da prevladava dvojba oko naziva (koju je rješavam pa kažem s "e") vjerojatno bi bilo bogohulno reči da paprika ima u količini koju godišnje ne potrošim a flek na stolnjaku ni solna ne opere (kak je crijevima ?!)..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare