To je to što me zanima!

Hrvatski psihijatar: 'Putin se neće ubiti, on će samo nestati'

Putin je narcis koji si neće nauditi, smatra psihoanalitičar dr. Hrvoje Handl
Vidi originalni članak

Vladimir Putin je prije svega narcis, vjerojatno naginje nekom težem narcističkom poremećaju ličnosti, i teško da će, kad shvati da gubi, dignuti ruku na sebe kao što je to Hitler učinio. Puno je vjerojatnije da će nestati, zanimljiva je analiza Putinova psihološkog profila koju je u studiju 24sata dao psihijatar i psihoanalitičar dr. Hrvoje Handl. Pitali smo ga kakav je, prema njegovom profesionalnom mišljenju, Putin čovjek - što mu je?

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • 15.03.2022.

    Stvarno kako je Hitler lagano mogao nestati, vrlo jednostavno je mogao promijeniti izgled ni da ga Eva Braun ne bi prepoznala, bez problema ne bi trebao nikud bježati, mogao je do smrti ostati u Berlinu. A i evo ako admin dozvoli da čujete kako mu glas zvuči dok se ne dere: bonerdick(točka)com

  • melin51 15.03.2022.

    I jedan od Putina odlikovani gradonačelnik je samo nestao.

  • 15.03.2022.

    Pa tako su teorije i pretpostavke o Hitleru. Spaljeni leš su identificirali po zubnom rentgenu koji im je dao Hitlerov zubar Hugo Blaschke. Ali on im je mogao dati bilo čiji rentgen i reći da je Hitlerov a zapravo im je dao rentgen od tog čovjeka kojeg su spalili. I kod Hitlera je bilo jednostavno izgled da proijeni, brkove da obrije, napravi normalnu frizuru i eventualno stavi naočale i 'ladno je do kraja života je mogao ostati u Berlinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare