To je to što me zanima!

Hrvatski restoran "Kod Drage" otvorili u Hiltonu

U idućih pet godina "Drago's Seafood Restaurant" trebao bi u suradnji s korporacijom Hilton prerasti u lanac i otvoriti 20 podružnica
Vidi originalni članak

Hrvatska obitelj Cvitanovich, vlasnici glasovitog ribljeg restorana Drago's (Kod Drage) u New Orleansu, u srijedu su na svečanom prijemu s više stotina uzvanika otvorili svoj drugi restoran istoga imena u obnovljenom Hilton New Orleans Riverside hotelu u samom središtu grada. - Ponosni smo što je Hilton odabrao nas, uzimajući prvi put pod svoj krov restoran druge tvrtke. I ponosni smo što smo Hrvati - kazala je suvlasnica restorana Klara Cvitanovich. U idućih pet godina "Drago's Seafood Restaurant" trebao bi u suradnji s korporacijom Hilton prerasti u lanac i otvoriti 20 novih podružnica u Hiltonovim hotelima diljem SAD-a, najavila je Cvitanovich. Dodala je kako će njezin sin i suvlasnik Tommy Cvitanovich u idućih nekoliko tjedana posjetiti Hilton hotele u Houstonu, Dallasu i San Antoniju u Teksasu kako bi ispitao mogućnosti za otvaranje novih restorana. Iako nudi široki spektar jela od plodova mora, restoran je najpoznatiji po kamenicama pečenim na roštilju s maslacem, začinjenim češnjakom, parmezanom i limunom. Zanimljivo je da je Drago Cvitanović kamenice koje su ga proslavile nabavljao kod hrvatskih ribara u području Plaquemines Parish, poluotoku u Meksičkom zaljevu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare