To je to što me zanima!

Hrvatski vojnik u Afganistanu pištoljem je ranio sebe i kolegu

Prema priopćenju MORH-a, vojnik i kolega ranjeni su u potkoljenicu, odnosno natkoljenicu. Prebačeni su u bolnicu u kampu 'Marmal' i izvan su životne opasnosti
Vidi originalni članak

Hrvatski vojnik, koji je pripadnik 18. hrvatskog kontigenta u misiji ISAF u Afganistanu, ozlijedio je sebe i kolegu u srijedu oko 23.15 sati po lokalnom vremenu. Kako je priopćio MORH, vojniku je opalio pištolj. On i pripadnik ISAF-a, koji nije iz sastava hrvatskog kontigenta, ranjeni su u potkoljenicu, odnosno natkoljenicu. Liječnički su zbrinuti te su ih prebacili u bolnicu kampa 'Marmal' na sjeveru Afganistana. Izvan su životne opasnosti.

Pripadnici 18. hrvatskog kontigenta u čijem je sastavu i naš ozlijeđeni pripadnik, upravo ovih dana završavaju svoje šestomjesečne zadaće u Afganistanu.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • brpljok 08.03.2012.

    Eto šta ti je zajebancija, inaće tko ih je tjerao da idu u Afganistan. koji k... će naša vojska tamo, ginut će za interese Ujaka Sama, zato nam je oprema doma u komi a za van se dobije prva liga. kada se vrate stegovno bi kaznio sve u zapovjednome lancu, pa se ubuduće nebi takve stvari događale. za rukovanje naoružanjem postoji Standardni operativni postupak i tko se toga ne drži nije mu mjesto u vojsci.

  • Superteška 08.03.2012.

    Tko se čudi taj nikada nije radio s oružjem. Događa se i najboljima. Na sreću ti su događaji iznimke.

  • Rango 08.03.2012.

    sebe ranio u potkoljenicu, kolegu u natkoljenicu??? Ma gdje su te noge i pištolj bili???

Komentiraj...
Vidi sve komentare