To je to što me zanima!

Hrvatski vojnik u Afganistanu uzeo pištolj i propucao si dlan

Prva pomoć pružena mu je od strane liječnika u kampu, nakon čega je prevezen u bolnicu kampa Marmal. Izvan je životne opasnosti i za sada nema težih posljedica
Vidi originalni članak

Razvodnik G.P., pripadnik 22. hrvatskog kontingenta u operaciji ISAF u kampu Marmal u Afganistanu si je u petak popodne, za vrijeme odmora u sobi, pištoljem propucao dlan lijeve ruke.

- Prva pomoć pružena mu je od strane liječnika u kampu, nakon čega je prevezen u bolnicu kampa Marmal. Izvan je životne opasnosti i za sada nema težih posljedica. Tijekom navedenog događaja drugi pripadnici hrvatskog kontingenta nisu bili ugroženi niti je nastala materijalna šteta. Vojna policija obavlja očevid i provodi daljnje istražne radnje - piše u priopćenju MORH-a.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • ivanka ivan kralj 21.09.2013.

    zar vi stvarno mislite da je tamo netko otišao uz "pomoć tatine kuverte"voljela bi da se svi vi nađete u istoj situaciju pa da drugi seru sa svojim pametnim komentarima a nemaju pojma ustvari šta se desilo ......ili da vašoj majci jave sin vam je nastradao i sada je na operaciji i tek nakon par sati sazna da ste lakše ozljeđeni ,,,,,ideš da preživiš i pokriješ minuse u banci a ne zbog vaših naklapanje kao da ste neke babetine ....oni koji znaju pravu istinu čute a novinarčići skreću sa glavnog problema na vaša nasjedanja pametni ljudi .....da je to htio napraviti zar bi bilo potrebno da ode čak tamo pa to je mogao i u vojarni napraviti ,zar ne ?????????????????????????

  • MarioMarca 21.09.2013.

    Normalno oce cojek penziu

  • dahhmal 21.09.2013.

    Covjek se zazelio ici kuci i ak neka pinka padne super

Komentiraj...
Vidi sve komentare