To je to što me zanima!

Hrvatu bilo loše od speeda, pa zvao policiju, a oni ga uhitili

Mladić je kasnije policajcima priznao kako je uzeo "speed" ispred trgovine gdje je bio u društvu jednog čovjeka kojeg policajci još nisu uspjeli pronaći i identificirati
Vidi originalni članak

Njemačka je policija u Hauzenbergu u subotu uhitila Hrvata (27) koji ih je sam zvao. Njemu naime nije bilo dobro nakon što je uzeo drogu. Policiju je nazvao oko 13.30 sati, piše Fenix magazin. Policajci su ga pitali koju je drogu uzeo, a mladić je onda postao agresivan. Policajci su ga uhitili i odveli u pritvor. 

Prilikom uhićenja je pružao otpor pa je zbog toga lakše ozlijeđen. 

Mladić je kasnije policajcima priznao kako je uzeo "speed" ispred trgovine gdje je bio u društvu jednog čovjeka kojeg policajci još nisu uspjeli pronaći i identificirati.

Mladića su iz zatvora odvezli u bolnicu gdje je zadržan na liječenju. Istraga i dalje traje.  

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 15.06.2020.

    valjda je očekivao da će ga policija zaštititi ko što i u hrvatskoj štiti kriminalce i dilere.

  • 15.06.2020.

    nemate pojma kakvi su tamo klošari. normalnim ljudima je ugrožen život. neki ne mogu da rade zbog takvih. ono se bavi dilanjem i podmuklim poslovima. u Hrvatskoj je jako loša situacija i budala ima ali u Njemačkoj su sa ponašanjem neki veća stoka, podmuklo i maloum od Balkana.

  • posljednji zagorac 15.06.2020.

    Ja mislio ako ti je loše zoveš hitnu??? Kad ono ovaj zove murju da napanduraju dilera jer mu je prodao smeče. Vau , super!

Komentiraj...
Vidi sve komentare