To je to što me zanima!

Hrvoja Žužića vidjeli kako pije kavu u centru Zagreba

Iako služi zatvorsku kaznu od pet godina jer je skrivio prometnu nesreću u pijanom stanju, Žužić je izašao iz zatvora da obavi liječničke pretrage
Vidi originalni članak

Hrvoja Žužića (24), koji služi kaznu od pet godina zatvora za izazivanje sudara u kojem je poginula Ružica Pavić (18) i teško stradao Hrvoje Matijašić (23), vidjeli su kako u središtu Zagreba pije kavu s ocem Željkom, vlasnikom Soliduma. Veljko Miljević, Žužićev odvjetnik, potvrdio je kako je Hrvoju upravitelj Remetinca dopustio izvanredne izlaske iz zatvora zbog liječničkih pregleda. U KBC-u Rebro, Šalati i privatnoj poliklinici Sunce bio je već nekoliko puta nakon što su ga u travnju otpustili iz zatvorske bolnice. Zbog lošeg zdravlja izgubio je oko 20 kilograma.
- Hrvoja su pregledali psihijatri, koji su mu dijagnosticirali poremećaj od kojeg se, koliko je to moguće, liječi u zatvorskoj bolnici u Svetošimunskoj. Bio je na nekoliko pregleda izvan zatvora jer su liječnici uočili neke promjene na njegovu lijevom ramenu. Potrebna mu je operacija i biopsija - rekao je odvjetnik Miljević. Dodao je kako su liječnici utvrdili promjene i na lijevom kuku. Vjerojatno je u nesreći zadobio prijelome koji su zacijelili bez odgovarajućega liječničkog zahvata. Žužić na operaciju ne može prije no što to odobri sudac, koji je, doznajemo, odredio vještačenje, koje će utvrditi je li operacija neodgodiva.
- Hrvoje ima pravo popiti kavu sa svojim ocem. Preglede koji ne idu na teret zdravstvenog osiguranja, kao i prijevoz, plaća njegov otac - kazao je Miljević. Tvrdi da mladi Žužić sve pretrage obavlja isključivo po danu, a u 18 sati vraća se u zatvor.

ŽUŽIĆ JE PIJAN SKRIVIO SUDAR I VOZIO PREBRZO
Prometnu nesreću u Velikoj Gorici Hrvoje Žužić je skrivio 1. kolovoza prošle godine. Imao je 2,15 promila alkohola u krvi, a BMW-om je vozio 111 km/h. Naletio je na Opel Corsu u kojoj su bili Hrvoje Matijašić i Ružica Pavić. Žužić je otprije imao već 19 prometnih prekršaja. U studenom su ga na Općinskom sudu u Karlovcu osudili na pet godina zatvora te mu zabranili upravljanje automobilom na tri godine.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Snow White 27.06.2008.

    da mu je mjesto *

  • Snow White 27.06.2008.

    "kaj vi imate komentirat neciji postupak" sorry ali imamo pravo, ne bi imali da on nije: A) vozio pijan, B) skrivio nesrecu, C) ubio neduznu curu, D) stavio njenog decka u invalidska kolica!! i ja nisam vjernica, i ne pijancim po birtijama i nisam "nadobudna na tudje novce" i da jesam to sve, ne bi mi bilo tesko zakljuciti da je kriv i da mi je mjesto u ZATVORU a ne u vanjskom svijetu na KAVI!

  • Lorena83 27.06.2008.

    Negdje sam pročitala kako su liječnici zabrinuti zbog gubljenja mišićne mase, a ne toliko zbog gubitka 20 kg.. čudno je da u poliklinici Sunce nisu otkrili da je od pripravaka iz teratane, steroida, proteina i ostalih gluposti..a ovo za odsluživanje kazne neću niti komentirati jer svima nam je sve jasno... i naravno operacija će sigurno biti, pa onda slijedi višemjesečni oporavak i na kraju pomilovanje zbog dobro vladanja.. smiješno

Komentiraj...
Vidi sve komentare