To je to što me zanima!

Hrvoje Žužić (23) i dalje ima vozačku dozvolu?

Žužić je u nesreći prošao bez ozljeda. Imao je 2,15 promila alkohola u krvi i vozio je BMW 111 km/h. Ubio je Ružicu Pavić (18)
Vidi originalni članak

Pa kakva je to država, kakvo je to pravosuđe? Kako su ga mogli pustiti, pitali su se ogorčeni roditelji Hrvoja Matijašića (22) i Ružice Pavić (19). Hrvoja Žužića (23) je u četvrtak Izvanraspravno vijeće Općinskog suda u Velikoj Gorici, gdje radi njegova majka Vesna, pustilo iz pritvora. Najavili su privremeno oduzimanje vozačke dozvole. Žužić je prije tragedije imao čak 19 prometnih prekrašaja, a pet je puta evidentiran zbog vožnje u pijanom stanju. Sudovi su mu i prije oduzimali vozačku dozvolu, koju Žužić nikada nije predao policiji niti je prestao voziti.
- Ne znam je li ju je danas fizički odnio na policiju, ali Hrvoje sigurno neće voziti, a dozvolu će svakako predati - rekao je Žužićev odvjetnik Borivoj Radić.
- Kako su ga mogli pustiti, pogotovo na rođendan moje Ružice - tužno se pitao neutješni Hrvoje Matijašić. 
Hrvoje Žužić (23), sin tajkuna Željka Žužića, 1. kolovoza oko 6 sati je usmrtio Ružicu Pavić. Vraćajući se iz noćnog provoda, s najmanje 2,15 promila akohola u krvi zaletio se svojim BMW-om brzinom od 111 km/h u Opel Corsu u Velikoj Gorici. Corsu je vozio Hrvoje Matijašić (22), Ružičin dečko, koji se liječi u Varaždinskim toplicama i teško se kreće zbog operacije petoga kralješka, a Ružica je na mjestu preminula.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • user_10015 22.11.2007.

    Toliko o pravnoj drzavi i pravdi i kazni za sve jednako! Fuuuj!

  • kota 26.09.2007.

    želio bi samo vidjet koliko će zatvora dobiti,ako uopće dobi nešto,jel bi se sudnica mogla preselit kod njega u dnevnu sobu ,pa bu mu mama presudila,a i sve se nekak stišalo oko soliduma ,kaj je sad sa tim.

  • Faaip de Oiad 26.09.2007.

    nadam se da ce ga u lepoglavi provozati koji put dok mu sapun opadne

Komentiraj...
Vidi sve komentare