To je to što me zanima!

HSS predstavio pet stupova svog predizbornog programa

Iz HSS-a su rekli da će uskoro detaljnije objasniti program stranke u predizbornoj kampanji. Sada su samo predstavili temelje programa koji se sastoji od pet dijelova
Vidi originalni članak

HSS je u srijedu predstavio pet stupova na kojima će se bazirati njihov program. Na prvom mjestu je korištenje prirodnih resursa koje ima Hrvatska. Istaknuli su kako je drugi stup njihove politike ravnomjerni regionalni razvoj, odnosno rad na isticanju najprepoznatljivijih dijelova neke regije. Pozabavit će se i razvojem turizma za kojeg su zaključili da ima najsnažniju perspektivu u razvoju zemlje. Četvrti stup čini očuvanje obitelji, a peti zaštita okoliša. 

Predsjednik stranke Josip Friščić, potpredsjednik Damir Bajs i Stanko Grčić, predsjednik Kluba zastupnika HSS-a, izvijestili su o radu svoje stranke i njenim uspjesima proteklih godina. Najavili su kako će uskoro detaljnije objasniti program stranke u predizbornoj kampanji.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • feba 13.10.2011.

    Joooj.treba izdržati sve ove govorancije vrlih nam političara.

  • feba 13.10.2011.

    Joooj,treba izdržati svo ovo sr....i mazanje očiju do izbora.Bit će mučno svima od visokog morala,kulture,obrazovanja,poštenja ovih naših vrlih političara.UŽAS.

  • morris 12.10.2011.

    Stjepan Radić se okreće u grobu,kao janjac na ražnju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare