To je to što me zanima!

Snimao je mučenja i ubojstva: 'Silovao sam ih i iživljavao se'

Rurik Jutting je baš kao i Patrick Bateman, kojeg je utjelovio Christian Bale u filmu snimljenom 2000., silovao i mučio svoje žrtve danima prije nego im je prerezao vrat
Vidi originalni članak

Britanski bankar Rurik Jutting, kojem se sudi zbog monstruoznog ubojstva dvije prostitutke u Hong Kongu, bio je opsjednut knjigom Američki psiho, javlja Sun.

Jutting je baš kao i fiktivni bankar Patrick Bateman - kojeg je utjelovio Christian Bale u filmu snimljenom 2000. godine - silovao i mučio svoje žrtve danima prije nego im je prerezao vrat.

Nekadašnji školski prijatelj posrnulog bankara, koji je pohađao Einchester koledž, kazao je da je Juttingova najdraža knjiga bila Američki psiho.

- Čitao je tu knjigu stalno. Apsolutno je obožavao glavnog lika. Vidi se kako je kopirao scene iz knjige i prenio u stvarni život - kazao je.

Jutting je, baš kao i Bateman, snimao stravična mučenja i ubojstva.

- Upravo sam ubio ženu. Bila je moja taokinja. Silovao sam je uzastopno i iživljavao se na njoj - kazao je Jetting na snimci koja je jedan od glavnih dokaza na suđenju.

Jutting, 31-godišnji bankar Merrill Lyncha, upao je u spiralu droge i alkohola zbog koje je potpuno izgubio kontrolu nad svojim životom. Gledao je sve više i više nasilne pornografije, dok je istovremeno tragao za sve bizarnijim seksualnim iskustvima. Prije nego što je započeo svoj ubilački pohod, u kojem je ubio dvije prostitutke, spavao je s dva transseksualca, a potom je tragao za muškarcima koji bi se seksali s prostitutkama koje je unajmljivao. 

Jutting je najprije u svom luksuznom stanu u Hong Kongu ubio Sumarti Ningsih. Kasnije je tijekom suđenja otkrio da je planirao dijelove njezina tijela razrezati i potom ju živu zapaliti, no izgubio je kontrolu nad situacijom i prerezao joj je vrat.

Dva dana nakon prvog ubojstva, prerezao je vrat još jednoj prostitutki, Seneng Mujiasih. Zadnji poziv prije nego što je ga je uhitila policija bio je upućen njegovom šefu u Merrill Lynchu.

- Upao sam u gadne nevolje. Moraš nešto učiniti kako bi zaštitio ugled banke, rekao mu je.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ljubica ljubičica_1 23.11.2016.

    Normalan nije 100% .

  • miko2312 22.11.2016.

    E jbg nisi to trebao raditi, sad ces na 2 dozivotne, ali sreca, samo jednu mozes odlezat, hahaha, dobra a?

  • SilikoniralaSiSe 22.11.2016.

    da ste gledali film Američki psiho,znali bi da Christian Bale kao glavni glumac nije nijednu žrtvu ubijo ili silovao,nego je samo maštao o tome

Komentiraj...
Vidi sve komentare