To je to što me zanima!

Htio je poslati poruku: U kavez s gorilama stavio kćerkicu (1)

Ne sjećam se same snimke, ali jedno znam - obožavama životinje i oduvijek sam se voljela igrati s njima, kaže Tansy koju je tata kao bebu stavio u kavez s gorilom
Vidi originalni članak

Želim ljude potaknuti da se zanimaju za posao koji radim i da pomognu gorilama u divljini, kaže Damian Aspinall čiji je video uradak šokirao javnost. 

Vlasnik životinjskog parka u Britaniji je prije 20 godina snimio tada svoju jednogodišnju kćerkicu Tansy kako se u kavezu igra s gorilom. Snimka koja se ovih dana pojavila na Youtubeu izazvala je niz kritika, piše Huffington Post. Američki ABC proveo je anketu u kojoj je 85 posto gledatelja kazalo kako Damiana smatraju neodgovornim roditeljem.

Prije početka same snimke piše kako Damian Aspinall ima puno povjerenje u čovjekove najbliže rođake te im je zbog toga bez problema povjerio svoju kćer. 

Tansy danas kaže kako se ne sjeća snimanja tog videa, ali da se vrlo rado prisjeća igre sa životinjama te da je obožavala biti u njihovoj blizini. 

- Ako ste odgajani u blizini gorila i drugih životinja onda ste i vi dio grupe te druženje s gorilama ne može biti riskantno - rekao je za ABC Damian.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • tomi07 21.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mimi_zg 21.09.2012.

    ne malo puta smo gledali situacije kada zivotinje napadaju svoje skrbnike, ljude koji ih hrane, dresere i sve one koji garantiraju da im zivotinja nece nista. zivotinja je ipak zivotinja i njezini postupci su nepredvidivi. ja sama nikada nebi garantirala niti za svoga psa, koji nikada nikoga nije ugrizao i ne dopustam da ga navlace nepoznata djeca. gorile nisu nimalo bezopasne zivotinje i ne mogu razumjeti ovoga oca da ovako riskira zivot svog djeteta da je u ne znam koju plemenitu svrhu. mislim da ipak zivot i sigurnost djeteta mora biti na prvom mjestu.

  • vera33 21.09.2012.

    prekrasno...vjerujem da se otac godinama bavio gorilama,ja se nikad nisam,pa tako ne bi ni svoje dijete povjerila njihovom drustvu,ali se zato svakodnevno bavim macama i psicima spasenima sa ulice koji pokazuju vise covjecnosti nego oni koji ih izbacuju iz stanova ili kuca,i zato bih svoju djecu radije povjerila takvim zivotinjama nego nekim ljudima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare