Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
34 komentara

Htio je poslati poruku: U kavez s gorilama stavio kćerkicu (1)

Ne sjećam se same snimke, ali jedno znam - obožavama životinje i oduvijek sam se voljela igrati s njima, kaže Tansy koju je tata kao bebu stavio u kavez s gorilom

youtube
Video: youtube

Želim ljude potaknuti da se zanimaju za posao koji radim i da pomognu gorilama u divljini, kaže Damian Aspinall čiji je video uradak šokirao javnost. 

Vlasnik životinjskog parka u Britaniji je prije 20 godina snimio tada svoju jednogodišnju kćerkicu Tansy kako se u kavezu igra s gorilom. Snimka koja se ovih dana pojavila na Youtubeu izazvala je niz kritika, piše Huffington Post. Američki ABC proveo je anketu u kojoj je 85 posto gledatelja kazalo kako Damiana smatraju neodgovornim roditeljem.

Prije početka same snimke piše kako Damian Aspinall ima puno povjerenje u čovjekove najbliže rođake te im je zbog toga bez problema povjerio svoju kćer. 

Tansy danas kaže kako se ne sjeća snimanja tog videa, ali da se vrlo rado prisjeća igre sa životinjama te da je obožavala biti u njihovoj blizini. 

- Ako ste odgajani u blizini gorila i drugih životinja onda ste i vi dio grupe te druženje s gorilama ne može biti riskantno - rekao je za ABC Damian.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message