To je to što me zanima!

Htio je uskočiti u kamion da ga zaustavi: Umro pod kotačima...

Vozač kamiona (46) iz okolice Zdenaca poginuo je u četvrtak u prometnoj nesreći na benzinskoj postaji kraj Slatine. Vozač je izašao iz kabine, a nije povukao ručnu
Vidi originalni članak

Slika ispred benzinske postaje bila je stravična, još u vidnom šoku rekao nam je radnik na benzinskoj postaji.

On i kolegica svjedočili su u četvrtak prometnoj nesreći na benzinskoj postaji Hidrovinga u Cabuni kraj Slatine u virovitičkom kraju. Poginuo je vozač kamiona (46) iz okolice Zdenaca.

Vozač je pokušao uskočiti u kabinu, ali nije uspio

Prema riječima jednog od svjedoka, nakon što je upalio svoj žuti kamion, vozač nije povukao ručnu kočnicu. Izašao je iz kabine kako bi nešto rekao kolegi (33) koji je u plavom kamionu bio iza njega. Pod golemim teretom kamion je počeo polako kliziti unazad prema skladištu plinskih boca. Vidjevši to, vozač je pokušao uskočiti u kabinu, ali nije uspio.

Vrata su ga prignječila uz stražnji dio poluprikolice koju je vozio njegov kolega. Kako bi spriječio da žuti kamion ne udari u plinske boce, 33-godišnji vozač plavog kamiona uskočio je u kabinu i zaustavio ga nakon što je on već probio vrata ograde i gotovo došao do boca. Spriječio je još veću tragediju.

Nažalost, starijem kolegi nije mogao pomoći. Poginuo je na mjestu.

- Došli su u lokal na kavu nešto prije 9 sati.

Hitna je mogla samo konstatirati smrt vozača

Zadržali su se 15-ak minuta i otišli. Ubrzo je u kafić dotrčao jedan mladić i uzbuđenim glasom vikao zna li netko davati prvu pomoć jer je s druge strane lokala pregažen vozač – rekla nam je vidno potresena konobarica.

Njezin kolega kaže da je čuo galamu i netko mu je rekao da zove Hitnu i policiju. No kad je došla Hitna, mogli su samo potvrditi da je vozač kamiona mrtav.

Obojica vozača su iz iste tvrtke. U srijedu navečer natovarili su kamione s prikolicama umjetnim gnojivom u Kutini i prenoćili u kamionu, a ujutro su se parkirali i otišli na kavu.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • profil11 09.03.2014.

    Obitelj vas sve moli da prestanete pistai gluposti i kako i zasto. Kome je zao nek izrazi sucut.

  • 08.03.2014.

    Iskrena sućut obitelji poginulog i počivaj u miru kolega!

  • SamoMujo 07.03.2014.

    Mole se cijenjeni novinari da pocnu pisati istinite price! I prije pocetka pisanja clanka da provjere informacije i kada napisu clanak da ga par puta procitaju da vide jel ima logike!! Nije bitno samo napisat clanak i bit prvi a da napisete KRIVE INFORMACIJE!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare