Obavijesti

News

Komentari 101

Htio je uskočiti u kamion da ga zaustavi: Umro pod kotačima...

Htio je uskočiti u kamion da ga zaustavi: Umro pod kotačima...
3

Vozač kamiona (46) iz okolice Zdenaca poginuo je u četvrtak u prometnoj nesreći na benzinskoj postaji kraj Slatine. Vozač je izašao iz kabine, a nije povukao ručnu

VIDEO

Slika ispred benzinske postaje bila je stravična, još u vidnom šoku rekao nam je radnik na benzinskoj postaji.

On i kolegica svjedočili su u četvrtak prometnoj nesreći na benzinskoj postaji Hidrovinga u Cabuni kraj Slatine u virovitičkom kraju. Poginuo je vozač kamiona (46) iz okolice Zdenaca.

Vozač je pokušao uskočiti u kabinu, ali nije uspio

Prema riječima jednog od svjedoka, nakon što je upalio svoj žuti kamion, vozač nije povukao ručnu kočnicu. Izašao je iz kabine kako bi nešto rekao kolegi (33) koji je u plavom kamionu bio iza njega. Pod golemim teretom kamion je počeo polako kliziti unazad prema skladištu plinskih boca. Vidjevši to, vozač je pokušao uskočiti u kabinu, ali nije uspio.

Vrata su ga prignječila uz stražnji dio poluprikolice koju je vozio njegov kolega. Kako bi spriječio da žuti kamion ne udari u plinske boce, 33-godišnji vozač plavog kamiona uskočio je u kabinu i zaustavio ga nakon što je on već probio vrata ograde i gotovo došao do boca. Spriječio je još veću tragediju.

Nažalost, starijem kolegi nije mogao pomoći. Poginuo je na mjestu.

- Došli su u lokal na kavu nešto prije 9 sati.

Hitna je mogla samo konstatirati smrt vozača

Zadržali su se 15-ak minuta i otišli. Ubrzo je u kafić dotrčao jedan mladić i uzbuđenim glasom vikao zna li netko davati prvu pomoć jer je s druge strane lokala pregažen vozač – rekla nam je vidno potresena konobarica.

Njezin kolega kaže da je čuo galamu i netko mu je rekao da zove Hitnu i policiju. No kad je došla Hitna, mogli su samo potvrditi da je vozač kamiona mrtav.

Obojica vozača su iz iste tvrtke. U srijedu navečer natovarili su kamione s prikolicama umjetnim gnojivom u Kutini i prenoćili u kamionu, a ujutro su se parkirali i otišli na kavu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije