To je to što me zanima!

Htio silovati ženu usred bijela dana, prolaznici su ju spasili

Muškarac je zgrabio ženu te ju je doslovno bacio na pod. Pokušao joj je skinuti hlače, a onda su dva muškarca dotrčala i savladala ga, ispričali su svjedoci napada
Vidi originalni članak

Dvojica muškaraca spasila su ženu koju je napadač pokušao silovati usred bijela dana u Los Angelesu dok je šetala svog psa. Hrabri muškarci su srušili napadača na pod te su pozvali policiju i držali ga sve dok policajci nisu došli.

Policija je napadača identificirala te su rekli kako se radi o Dejanu Sebastianu. Slučajni prolaznici čuli su vrisak žene. 

- Zgrabio je ženu te ju je doslovno bacio na pod. Pokušao joj je skinuti hlače, a onda su dva muškarca dotrčala i savladala ga - rekao je Bryce Bonn, svjedok napada. Cijeli napad je između ostalog i snimljen. Svjedoci su kazali i kako su ljudi brzo reagirali, a policija je stigla jako brzo, javlja Daily Mail. Protiv Sebastiana su podigli kaznenu prijavu za pokušaj silovanja te su ga pritvorili.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • leopard1234 05.06.2012.

    a pas ? jeli se se pas spasio ??

  • gdomo 04.06.2012.

    možda je to bio kućni video LOL

  • jabuka5 04.06.2012.

    dabno sam čitala ,,da se neče smjeti hodati ulicom ,,,,a evo zašto ,,,što su na ulicama sile nečiste ,,,oslobodi bože ,ovog manijaka treba dobro išamarati,i ispitati ,,,to je vjerojatno drogeraš ,,,,đubre,,,jadna ženica,hvala dečkima što su pomogli

Komentiraj...
Vidi sve komentare