To je to što me zanima!

Htio ubiti oca iz lovačke puške jer mu je prigovarao

Siniša je uzeo lovačku pušku i njome kroz prozor kupaonice naciljao oca. Majka je upozorila Vjekoslava koji je skočio i uhvatio pušku za cijev
Vidi originalni članak

Siniša M. (39) cijeloga je dana bio vani. Oko 17.30 sati u subotu vratio se kući u mjesto Mađarska kraj Dugog sela. Otac Vjekoslav M. (68) počeo mu je prigovarati. nakon kratke prepirke Siniša je ušao u kuću, a otac je sa suprugom sjeo na terasu. Siniša je uzeo lovačku pušku i njome kroz prozor kupaonice naciljao oca. Majka je upozorila Vjekoslava koji je skočio i uhvatio pušku za cijev. Počeli su se naguravati i puška je opalila. Na sreću metak se zabio u kuću. Nakon dolaska policije, Siniši je izmjereno 1,79 promila alkohola, a ocu 0,50. Obojica su samo lakše ozlijeđena u naguravanju. Slijedi im kaznena i prekršajna prijava.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • plavuša13 11.10.2009.

    A koga klinca sa 39 godina jos zivi sa starcima?Pupcanu vrpcu treba prerezati sto prije i brinut se sam o sebi onda si sa svojima najbolji prijatelj.

  • Gatsby 11.10.2009.

    Ma jebem i tebe i tzv. novinara koji je pisao ovu seljačku priču.

  • Gatsby 11.10.2009.

    Siniša M je cijelog dana bio vani. Dok je njegova mama kuhala njoke, a tajo ljuštio gemišt ... Ovo se zove profesionalno izvještavanje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare