To je to što me zanima!

Htjela je pokopati svoju mačku pa našla kosti nestalog čovjeka

Slučaj se, dakako, karakterizira kao ubojstvo, a najveći će izazov istražiteljima biti utvrditi gdje je i kada ubijen Jacob s obzirom da im pritom više ne mogu pomoći posmrtni ostaci...
Vidi originalni članak

Žena iz Kalifornije koja je u vlastitom vrtu kopala grob za svoju mačku pritom je naišla na posmrtne ostatke muškarca. Odmah je u panici obavijestila policiju koja je uspjela identificirati nesretnog muškarca.

Anonimna Amerikanka svoju je mačku pokušala zakopati prošle subote, a policija je medijima objasnila da je na posjedu živjela vrlo kratko pa stoga nije među osumnjičenicima. 

Istragom je pak utvrđeno da pronađeno tijelo pripada 26-godišnjem Jacobu Suttonu-Bubecku, muškarcu koji je nestalim proglašen još u veljači ove godine. Njegov je identitet pronađen analizom zubiju. 

Slučaj se, dakako, karakterizira kao ubojstvo, a najveći će izazov istražiteljima biti utvrditi gdje je i kada ubijen Jacob s obzirom da im pritom neće pomoći posmrtni ostaci koji su previše propali. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Smoke_on_the_Water 02.12.2018.

    'Bem ti zapadno od linije Karlovac-Karlobag-Virovitica sve do Bleiburga ne moš' otkopati tri lopate a da ne nađeš masovnu grobnicu našim mučenika koje su šumski zlotvori ćopavog zločinca broza ubili. To je šokantno a ne jedan kostur u Kaliforniji.

  • Anonimus2017 02.12.2018.

    Neka zovu ekipu iz "Kosti"

Komentiraj...
Vidi sve komentare