To je to što me zanima!

Htjela je svijetloplave oči i zamalo potpuno oslijepila

Shanise Farrell iz Britanije liječnici su savjetovali da ne ide na riskantnu operaciju u kojoj se ugrađuju šarene leće u oko. Ona ih nije slušala
Vidi originalni članak

Shenise Farrell iz Londona na internetu je pročitala da u Panami za 41.600 kuna (5000 funti) može svoje tamnosmeđe oči pretvoriti u svijetloplave. Iako su joj u Britaniji liječnici savjetovali da ne ide na riskantnu operaciju u kojoj se ugrađuju šarene leće u oko, nije ih poslušala.
- Bila je to najveća pogreška koju sam napravila u životu. Najgore od svega što nisam mogla vidjeti svoje troje djece - rekla je. Britanski kirurzi dva tjedna kasnije morali su joj spašavati vid. Imala je rupu u šarenici i morali su joj izvaditi svijetloplavu leću. Dvanaest  dana vid joj je bio potpuno zamućen. Uspjeli su joj spasiti vid. Shenise je već napravila operaciju grudi u Bugarskoj i bila je jako zadovoljna i zato se nije bojala operacija u nepoznatom. Glasnogovornik bolnice u Panami rekao je da mu je žao zbog ishoda operacije. Kažu da su imali samo nekoliko pritužbi na 600 operacija i da ni jedna operacija nije savršena.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • user_38602 30.08.2009.

    glupaca na kvadrat

  • aurora73 29.08.2009.

    Kad je sad isfrustrirana bojom očiju...što će tek biti kasnije?

  • maraaa 29.08.2009.

    oči su joj lijepe bile crne

Komentiraj...
Vidi sve komentare