To je to što me zanima!

Huligan koji je ozlijedio policajca ostaje u pritvoru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nikica Marović, za kojeg sumnjaju da je kriv za ozljede policajca Kristijana Troktera, prijavu za nerede na stadionu je već zaradio u Zaprešiću
Vidi originalni članak

Huligan Nikica Marović (20), kojeg policija i odvjetništvo sumnjiče da je bacio topovski udar koji je teško ozlijedio interventnog policajca iz Varaždina Kristijana Troktera (33) zadržan je u pritvoru zbog opasnosti od ponavljanja djela i utjecaja na svjedoke. Marović je već poznat policiji po navijačkim neredima. Prijavu za nerede na stadionu zaradio je u Zaprešiću. Iako je član BBB-a, nered je u Zaprešiću izazvao na utakmici Inter-Hajduk. No divljati očito voli i izvan sportskih terena. Prijavili su ga već i zbog tučnjave. Uhitili su ga u petak ispred njegove kuće. Osumnjičeni je na utakmici svoj identitet skrivao majicom koju je zavezao preko lica. Dan nakon utakmice se ošišao.

NAVIJAČI IMAJU POMAGAČA U KLUBU?
A kako nam svjedoči navijač , koji je na krvavom derbiju u Maksimiru sjedio na istoku, upravo tamo huligani skrivaju bengalke i drugu pirotehniku.
- Uoči utakmice Dinamo-Hajduk dečki su došli na istok i odmah "odvalili" stolice. Ispod njih su ih spremljene čekale bengalke - rekao je navijač. Dodao je kako su dio zabranjene pirotehnike predali na sjever, a manji dio ostavili za sebe na istoku. Naveo je kako se vidi da su dobro organizirani i da pirotehniku ne unose prilikom ulaska na utakmicu. Uvjeren je da im u "buksanju" pirotehnike pomaže netko iz kluba, tko ih pušta na stadion, a u to sumnja i policija.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • boys 09.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • eurodiesel 09.05.2010.

    treba se naj...iti m...ke i tome tko im pomaže unositi pirotehniku!!!

  • Nizozemac 09.05.2010.

    To je dogovor nekog ili iz uprave i navijaca ili netko zaposlen na stadionu nevidi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare