To je to što me zanima!

Huligani će sudionike povorke ponosa u Srbiji gađati osama?

Grupe navijača, posebno maloljetnici već su se navodno organizirali za nemire, a policija je uspjela doznati lokacije na kojima će se okupljati. Parada će biti u subotu
Vidi originalni članak

Prema informacijama koje ima MUP Srbije huligani će sudionike Parade ponosa koja je zakazana za subotu gađati pčelama i osama. Navijači će njima napuniti boce i tegle, piše Blic.

Grupe navijača, posebno maloljetnici već su se navodno organizirali za nemire, a policija je uspjela doznati lokacije na kojima će se okupljati. Srpska policija navela je u svom izvještaju kako je 'povećan rizik od ugrožavanja sigurnosti', ali riječ je o blažoj formulaciji koju koriste u slučajevima kada vjeruju da će bez problema održavati sigurnost. 

Ivica Dačić rekao je kako će se Parada održati, osim ako ne prijeti opasnost da opet dođe do sigurnosnih problema. Dodao je da će se država protiv toga boriti. 

Idi na 24sata

Komentari 142

  • jelas 111 27.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_190565 27.09.2013.

    Zasto se ne pravi hetero povorka? Nema potrebe za ikakvim prideom i sicno. Ljudi, izlazete se opasnosti nepotrebnoj. Ovaj kraj sve shvaca kao provokaciju. Ljubite se i volite, to vam ionako nitko ne moze oduzeti, a prava trazite kao i mi ostali, na sudovima. Nemam ja kao hetereo nikakva bolja prava od vas osim ovoga oko braka i djece sto se povezuje s prirodnim putem rađanja otkad je covjeka.

  • 27.09.2013.

    Jadne životinje, što rade udruge za zaštitu životinja? Hoće li se i one uključiti u ovaj cirkus?

Komentiraj...
Vidi sve komentare