To je to što me zanima!

Huligani napali dječaka: Bacili su ga na tlo i rezali skalpelom

Virovitica: Dječaka je spasio stariji muškarac koji je otjerao napadače. Riječ je o petorici starijih dječaka, srednjoškolaca, koje dječak (15) uopće nije ni poznavao
Vidi originalni članak

Učenika osmog razreda OŠ Vladimir Nazor iz Virovitice su u utorak oko 12.30 sati na parkiralištu kraj škole napala petorica huligana. ICV javlja kako su ga "cipelarili" te su ga srušili na pod i po trbuhu ga rezali skalpelom. 

Dječaka je spasio stariji muškarac koji je otjerao napadače. Radi se navodno o starijim dječacima, srednjoškolcima, koje napadnuti dječak nije ni poznavao. Dječaka su vozilom Hitne pomoći prevezli u Opću bolnicu Virovitica. Srećom, dječak je na sebi imao dvije majice, koje su ga možda spasile od težih ozljeda. 

Idi na 24sata

Komentari 138

  • AnteVerović 23.04.2013.

    najveća ironija je šta se sam izrezao ahhahahahah http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S3lFC8Qrml0 eto vam intelektualci

  • marin arsenal 18.04.2013.

    pa dobro šta mora bit tim mulcima da tako nešto idu napravit ničim izazvani-bože pomozi im

  • liliana 18.04.2013.

    Mi imamo najgore sudstvo na svijetu,tu samo pošteni ljudi nagrabuse.Kažu takav je zakon,maloljetnici ne mogu odgovarati za nedjela.Mjenjaj zakon,šta radi novi ministar pravosuđa.?Neznam,ja imam osjećaj da se ovi nisu pomakli za jedan milimetar,šta ova vlada uopće radi,osim što nameće namete sirotinji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare